3 φωτογραφίες »

Νέο Toyota GR Yaris Morizo Selection

3.531 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2021)

Η Toyota θα προφέρει στο μοντέλο συνεχείς αναβαθμίσεις λογισμικού που θα το κάνουν καλύτερο, ενώ επίσης θα αλλάζει τις ρυθμίσεις του ανάλογα με τον οδηγικό «χαρακτήρα» του ιδιοκτήτη.

Μια νέα ειδική έκδοση για το Toyota GR Yaris με όνομα Morizo Selection λανσάρει η μάρκα στην αγορά της Ιαπωνίας λέγοντας πως πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που «θα εξελίσσεται μαζί με τον οδηγό του». Αυτό που εννοεί η Toyota είναι ότι θα προσφέρει στο μοντέλο συνεχείς αναβαθμίσεις λογισμικού μέσω της συνδρομητικής υπηρεσίας Kinto για να κάνει το αυτοκίνητο καλύτερο στην οδήγηση, το φρενάρισμα και πάνω στις στροφές.


Ποτ-πουρί με τις αναβαθμίσεις.

Ποτ-πουρί με τις αναβαθμίσεις.


Αν και οι αναβαθμίσεις θα προσφέρονται δωρεάν, για να γίνει κανείς συνδρομητής της υπηρεσίας αυτής πρέπει να πληρώνει 497 δολάρια κάθε μήνα για τρία χρόνια. Η υπηρεσία αυτή καλύπτει επίσης την ασφάλιση του αυτοκινήτου και έτσι ο οδηγός αναλαμβάνει μόνο το κόστος του ανεφοδιασμού στο νέο του GR Yaris. Για να λάβουν φυσικά τις αναβαθμίσεις που προβλέπονται, οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να επισκεφτούν τις επίσημες αντιπροσωπείες της φίρμας, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες αλλαγές με βάση τα δεδομένα που έχουν συλλεχθεί για την οδηγική συμπεριφορά κάθε οδηγού.

Το εσωτερικό.

Το εσωτερικό.


Βγαίνοντας από το εργοστάσιο, το GR Yaris Morizo Selection θα εξοπλίζεται με  intercooler με σύστημα ψύξης ψεκασμού νερού, Pilot Sport 4S ελαστικά, διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, μερικές αισθητικές αλλαγές εμπνευσμένες από την ανεξάρτητη ομάδα ROOKIE Racing που χρησιμοποιεί το μοντέλο για τους αγώνες της, τα εμβλήματα της ROOKIE σε ζάντες και πόρτες, έμβλημα Morizo στο παρμπρίζ κ.α.. Το αυτοκίνητο θα μπορεί να διατεθεί μόνο σε τρία χρώματα: Platinum White Pearl Mica, Emotional Red II και Precious Black Pearl.

Το όνομα Morizo προέρχεται από τον οδηγό αγώνων που έτρεχε για την ROOKIE Racing στο παρελθόν. Το αυτοκίνητο θα είναι διαθέσιμο μόνο στην Ιαπωνία.
 

NEXEN NFERA PRIMUS
citroen