H νέα Mercedes CLS έχει νέα εμφάνιση με πιο δυναμικά στοιχεία
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H νέα Mercedes CLS έχει νέα εμφάνιση με πιο δυναμικά στοιχεία

H νέα Mercedes-Benz CLS

(18/8/2010)

Οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες του μοντέλου που ήδη σας έχουμε παρουσιάσει σε μορφή scoop από τον Νοέμβριο του 2009 μόλις έκαναν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο. Οι φωτογραφίες διέρρευσαν λίγο πριν από την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου ενώ αναφέρονται και οι κινητήρες που θα χρησιμοποιεί.

Το νέο μοντέλο είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό όσο και επιβλητικό, ενώ καταφέρνει να συνδυάζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον πολυτελές χαρακτήρα του αυτοκινήτου στο οποίο βασίζεται όσο και να παρουσιάζει έναν ολοκαίνουργιο χαρακτήρα. Αυτός έχει έντονες επιρροές και από το concept Shooting Brake, ενώ τα νεύρα που σχηματίζουν τα πίσω φτερά χαρίζουν στη νέα CLS έναν πρόσθετο αέρα πολυτέλειας. Εσωτερικά η διάταξη των πίσω καθισμάτων είναι αυστηρά διθέσια, που σημαίνει ότι όπως και στην απερχόμενη γενιά, η CLS παραμένει ένα τετραθέσιο μοντέλο.

Η γκάμα κινητήρων θα αποδίδει από 204 έως 570 ίππους!

Η γκάμα κινητήρων θα αποδίδει από 204 έως 570 ίππους!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Από πλευράς κινητήρων το αυτοκίνητο θα εξοπλίζεται με ένα μοτέρ 3,6 λίτρων V6 άμεσου ψεκασμού στην έκδοση CLS350 CGI με την ιπποδύναμη να φτάνει τους 306 ίππους και 368 Nm, αλλά και με τον διπλά υπετροφοδοτούμενο V8 των 4,6 λίτρων στην έκδοση CLS550 CGI, με την ιπποδύναμη εδώ να αγγίζει τους 435 ίππους και τα 700 Nm ροπής (η τελευταία θα διατίθεται και ως τετρακίνητη). Από πλευράς πετρελαιοκινητήρων οι εκδόσεις θα είναι οι 350 CDI με χωρητικότητα στα 3 λίτρα και διάταξη V6 ενώ η ιπποδύναμη θα φτάνει τους 252 ίππους, ενώ θα υπάρχει και η μικρότερη 250 CDI με 204 ίππους. Τέλος, η γκάμα θα ολοκληρωθεί με την ταχύτερη έκδοση που θα χρησιμοποιεί τον κωδικό AMG. Ο κινητήρας εδώ θα είναι ο διπλά υπετροφοδοτούμενος V8 των 5,5 λίτρων, με την ιπποδύναμη να αγγίζει τους 544 ίππους και τη ροπή στα 800 Nm. Όμως θα υπάρχει και Performance Pack με αύξηση της ιπποδύναμης στους 570 ίππους και της ροπής στα 900 Nm!
Mercedes
skoda