H Land Rover επιβεβαίωσε επίσημα την παραγωγή και το μελλοντικό λανσάρισμα του Range Rover Plug-in Hybdrid.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Land Rover επιβεβαίωσε επίσημα την παραγωγή και το μελλοντικό λανσάρισμα του Range Rover Plug-in Hybdrid.

Δρομολογείται το υβριδικό Range Rover

(3/10/2012)

H Land Rover επιβεβαιώνει, επισήμως, ότι μέσα στα επόμενα χρόνια θα λανσαριστεί και η υβριδική plug-in έκδοση του Range Rover, η τέταρτη γενιά του οποίου, παρουσιάστηκε στο Παρίσι.

Δια στόματος του αρχιμηχανικού και υπεύθυνου για τα υβριδικά μοντέλα της μάρκας, Peter Richings, η Land Rover επιβεβαίωσε επίσημα την παραγωγή και το μελλοντικό λανσάρισμα του Range Rover Plug-in Hybdrid. Πόσο μελλοντικό θα είναι αυτό το project; Παρότι οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν το υβριδικό Range Rover να αποκαλύπτεται μέσα στο 2013, ο Richings έδωσε... μεγαλύτερο βάθος στο χρόνο, τονίζοντας ότι το λανσάρισμα του μοντέλου μπορεί να γίνει και μετά το 2015!
Παράλληλα ανέλυσε τη στρατηγική της εταιρείας, στις νέες τεχνολογίες, θεωρώντας το Range Rover ιδανικό "πεδίο δοκιμών": "Είναι απόλυτα λογικό να ξεκινήσουμε καινούρια πράγματα από το συγκεκριμένο μοντέλο, γιατί οι πελάτες στους οποίους απευθύνεται, έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στο κόστος νέων τεχνολογιών".
Λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου, δεν έχουν γίνει γνωστές. Δεν αποκλείεται ένα υβριδικό σύνολο, που αποτελείται από εάν 3λιτρο V6 turbo diesel (που συνδυάζεται με 8άρι αυτόματο κιβώτιο ZF), έναν ηλεκτροκινητήρα και μπαταρίες ιόντων λιθίου. Ωστόσο πληροφορίες που διέρρευσαν από το Παρίσι, στην παρουσίαση της 4ης γενιάς Range Rover, αναφέρουν ότι μπορεί η βάση να είναι ο 2λιτρος Turbo κινητήρας της Jaguar XJ e prototype, που συνδυαστικά με τον ηλεκτροκινητήρα, αποδίδει 334 ίππους!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda