Νέα επιπλέον φώτα τύπου LED
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα επιπλέον φώτα τύπου LED

Αγρίεψε το Toyota Prius

13.085 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2016)

Έχουν γίνει αρκετές προσπάθειες βελτίωσης για το Toyota Prius, αυτή την φορά όμως θα δούμε μια μετατροπή σε σημεία.

Η Ιαπωνική εταιρία βελτίωσης Rowen International βελτίωσε ένα Toyota Prius. Το λογότυπο της Rowen International μπορεί να το δούμε σε πάρα πολλά αυτοκίνητα αυτή την φορά όμως ασχολήθηκε με υβριδικό. Είναι αρκετά εύκολα να καταλάβουμε τις βελτιώσεις που έχει υποστει αν κοιτάξουμε τις φωτογραφίες. 
Συγκεκριμένα στο μπροστινό μέρος, βλέπουμε τον προφυλακτήρα να έχει αλλάξει αρκετά διότι διαθέτει περισσότερα φώτα τύπου LED. Στον πίσω προφυλακτήρα αλλά και στον μπροστινό έχουν προστεθεί αεροτομές και διαχύτες. Στο πλάι παρατηρούμε κατά μήκος του αμαξώματος σπόιλερ.
Συνεχίζοντας με το πίσω μέρος, το οποίο θυμίζει αρκετά το Honda Civic Type R έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη αεροτομή. Το σύστημα εξάτμισης βλέπουμε ότι έχει τροποποιηθεί και αυτό όπου πλέον το Prius διαθέτει τέσσερις, συνεχίζοντας να θέλει να μοιάσει στο Honda Civic Type R. 
Όλα τα παραπάνω είναι δεμένα μεταξύ τους με το χρώμα του αυτοκινήτου που είναι το λευκό της πέρλας. Τέλος οι ζάντες αλουμινίου είναι αλλαγμένες με νέες πολυάκτινες βαμμένες σε μαύρο χρώμα και νίκελ.

Όλα τα παραπάνω είναι  δεμένα μεταξύ τους με το χρώμα του αυτοκινήτου


Παρατηρούμε την αεροτομή και τις εξατμίσεις.

Παρατηρούμε την αεροτομή και τις εξατμίσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

που είναι  το λευκό της πέρλας. Τέλος οι ζάντεςαλουμινίου είναι αλλαγμένες με νέες πολυάκτινες βαμμένες σε μαύρο χρώμα καινίκελ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL