Πέρα από τα ρεκόρ που έσπασε όσον αφορά τα μοντέλα της οικογένειας της Porsche, αποτελεί πλέον το πιο γρήγορο πισωκίνητο αυτοκίνητο παραγωγής που έχει βρεθεί και χρονομετρηθεί στην διάσημη πίστα του R
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πέρα από τα ρεκόρ που έσπασε όσον αφορά τα μοντέλα της οικογένειας της Porsche, αποτελεί πλέον το πιο γρήγορο πισωκίνητο αυτοκίνητο παραγωγής που έχει βρεθεί και χρονομετρηθεί στην διάσημη πίστα του Ring.

Η Porsche 911 GT2 RS

2.643 Επισκέψεις στο άρθρο (27/9/2017)

Με ένα γύρο στο Ring η συγκεκριμένη Porsche κατάφερε και κατέρριψε μια σειρά ρεκόρ που είχαν θέσει άλλες Porsche αλλά ταυτόχρονα έγινε το ταχύτερο πισωκίνητο αυτοκίνητο παραγωγής που έχει τρέξει ποτέ στην διάσημη πίστα. Δείτε τον γύρο της!

Η νέα Porsche 911 GT2 RS δεν είναι πλέον μόνο η πιο ισχυρή Porsche που έχει κατασκευαστεί ποτέ αλλά ταυτόχρονα είναι αποδεδειγμένα και η πιο γρήγορη στην πίστα του Nurburgring.

Ο χρόνος του ήταν μόλις 1,4 δευτερόλεπτα πιο αργός από το ηλεκτρικό ΝextEV Nio EP9 και πιο γρήγορός από πλήθος άλλων supercars που δοκίμασαν να βρεθούν στην πίστα με αντίπαλο τον χρόνο.

Ο χρόνος του ήταν μόλις 1,4 δευτερόλεπτα πιο αργός από το ηλεκτρικό ΝextEV Nio EP9 και πιο γρήγορός από πλήθος άλλων supercars που δοκίμασαν να βρεθούν στην πίστα με αντίπαλο τον χρόνο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Πέρα από τα ρεκόρ που έσπασε όσον αφορά τα μοντέλα της οικογένειας της Porsche, αποτελεί πλέον το πιο γρήγορο πισωκίνητο αυτοκίνητο παραγωγής που έχει βρεθεί και χρονομετρηθεί στην διάσημη πίστα του Ring, αφού κατάφερε και κάλυψε τα 20,6 χλμ. σε μόνο 6 λεπτά και 47,3 δευτερόλεπτα. Ο χρόνος του ήταν μόλις 1,4 δευτερόλεπτα πιο αργός από το ηλεκτρικό ΝextEV Nio EP9 και πιο γρήγορός από πλήθος άλλων supercars που δοκίμασαν να βρεθούν στην πίστα με αντίπαλο τον χρόνο.
 
Ο αντιπρόεδρος της Porsche Motorsport, κ. Frank-Steffen Walliser δήλωσε σχετικά: «Στην αρχή της διαδικασίας, θέσαμε ως στόχο να βρεθούμε κάτω από τα 7 λεπτά και 5 δευτερόλεπτα. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους μηχανικούς μας και τους οδηγούς μας που καταφέραμε να σπάσουμε το ρεκόρ κατά 17,7 δεύτερα».

Ο Lars Kern ήταν ο οδηγός που κατάφερε να κάνει το ρεκόρ στις 20 Σεπτεμβρίου στις 7:11 το απόγευμα κάτω από εξαιρετικές συνθήκες με μέση ταχύτητα τα 184 χλμ./ώρα.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
4green