Παρατημένο στην ύπαιθρο έξω από το Δήλεσι βρέθηκε το κουφάρι της αγωνιστικής Skoda Fabia R5.

Έτσι έδειχνε η αγωνιστική Fabia όταν ήταν... αρτιμελής.

Οι εικόνες ανέβηκαν στο Facebook από τον χρήστη Γιάννη Ράπτη.

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο αγωνιστικό είχε κλαπεί από την ιταλική ομάδα όταν ήρθε στη χώρα μας για να συμμετάσχει στο Ράλι Ακρόπολις τον Ιούνιο του 2017.

Αγωνιστική Fabia βρέθηκε γυμνή στο Δήλεσι

12.232 Επισκέψεις στο άρθρο (19/1/2018)

Σε υπαίθρια περιοχή δίπλα από την Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στο Δήλεσι βρέθηκε το κουφάρι μιας αγωνιστικής Skoda Fabia, η οποία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι το αγωνιστικό που είχε κάνει φτερά στο Ράλι Ακρόπολις 2017.

Στο τελευταίο Ράλι Ακρόπολις η μοίρα επεφύλασσε μια δυσάρεστη έκπληξη για την ιταλική αγωνιστική ομάδα Motorsport Italia, από την οποία κάποιοι επιτήδιοι έκλεψαν την αγωνιστική Skoda Fabia R5, με την οποία επρόκειτο να αγωνιστεί ο Μαξ Ρεντίνα, έξω απο το ξενοδοχείο το προηγούμενο βράδυ από την έναρξη.
 
Σήμερα, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και πιο συγκεκριμένα στo Facebook από τον χρήστη Γιάννη Ράπτη, κάποιες φωτογραφίες που δείχνουν ένα γυμνό κουφάρι μιας αγωνιστικής Skoda Fabia που βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Δηλεσίου, η οποία είναι, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σχεδόν σίγουρα η προαναφερθείσα. Αλλωστε, πόσα «τέτοια» αυτοκίνητα με κλωβό ασφαλείας αυτών των προδιαγραφών μπορεί να κυκλοφορούν στην Ελλάδα;

Αυτές οι φωτογραφίες δίνουν τέλος μάλιστα και στην παραφιλολογία που είχε ξεκινήσει εκείνες τις μέρες, καθώς κάποιοι υποστήριζαν ότι η κλοπή ήταν στημένη προκειμένου η αγωνιστική ομάδα να εισπράξει κάποιο μεγάλο ποσό από την ασφάλεια.

Τέλος, σημειώνουμε πως τo κόστος του συγκεκριμένου αγωνιστικού μοντέλου, όσο ήταν... αρτιμελές, εκτιμάται πως ξεπερνούσε τις 250.000 ευρώ.

AUTOFIT PASXA
4green