Το Insignia Grand Sport ξεπέρασε σε λιγότερο από ένα χρόνο τις 100.000 παραγγελίες, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Opel.

100άρισε το νέο Opel Insignia

2.885 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2018)

Σε λιγότερο από ένα χρόνο από την έναρξη των πωλήσεων, η Opel έχει ήδη λάβει πανευρωπαϊκά περισσότερες από 100.000 παραγγελίες για το νέο Insignia Grand Sport.

Το Opel Insignia Grand Sport, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στις αρχές του περσινού καλοκαιριού, έχει μπει με το δεξί στην αγορά της Ευρώπης, με τις παραγγελίες του σε λιγότερο από ένα χρόνο από την έναρξη πωλήσεων να έχουν ξεπεράσει τις 100.000 αυτοκίνητα

Πέραν της αιχμηρής σχεδίασης και των υπόλοιπων «όπλων» που κρύβει στην φαρέτρα του το νέο Insignia Grand Sport, εξοπλίζεται με 5 μηχανικά σύνολα, δύο βενζίνης και τρία diesel, τα οποία συνδυάζονται με τρία εξοπλιστικά πακέτα(Selection, Edition και Innovation). Στην κορυφή της γκάμας του νέου Opel Insignia βρίσκεται το GSi το οποίο προσφέρεται με δύο κινητήρες, έναν 2λιτρο bi-turbo diesel με 210 ίππους και 480 Nm ροπής, αλλά και έναν επίσης 2λιτρο turbo βενζίνης με 260 ίππους και 400 Nm ροπής. Αμφότερες οι εκδόσεις διαθέτουν 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.
 

Πέραν αυτού, το νέο Insignia αντλεί ισχύ από μία γκάμα υπερτροφοδοτούμενων, τετρακύλινδρων κινητήρων diesel και βενζίνης 1,5 και 2,0 λτ. σε συνδυασμό με εξατάχυτο μηχανικό ή εξατάχυτα και οκτατάχυτα αυτόματα κιβώτια. Οι ισχυρότεροι κινητήρες diesel και βενζίνης προσφέρονται επίσης με καινοτόμο σύστημα τερακίνησης με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring all-wheel drive).

Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Opel, τα εννέα στα δέκα νέα Insignia που έχουν παραγγελθεί μέχρι τώρα, είναι εξοπλισμένα με το προαιρετικό σύστημα infotainment Navi 900 IntelliLink που περιλαμβάνει μία έγχρωμη οθόνη αφής οκτώ ιντσών και είναι συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto.

Mercedes
skoda