" />
 • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η νέα δεύτερη γενιά του Opel Insignia, εκτός από τις εμφανείς αλλαγές στη σχεδίαση, προσθέτει και το Grand Sport στην ονομασία του.

Η πλήρως νέα σχεδίαση έχει βοηθήσει σημαντικά στη βελτίωση του αεροδυναμικού συντελεστή.

Στο πεδίο της εξωτερικής σχεδίασης το γερμανικό οικογενειακό μοντέλο αντλεί στοιχεία από το Monza concept.

Νέο Opel Insignia Grand Sport

Διαβάστηκε από 19784 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/12/2016

Αποκαλύφθηκε και επίσημα η νέα γενιά του Insignia, που έχει λάβει την ονομασία Insignia Grand Sport και έρχεται με μειωμένο βάρος, βελτιωμένη αεροδυναμική και νέους ισχυρότερους κινητήρες.

 
Η νέα δεύτερη γενιά του Opel Insignia, εκτός από τις εμφανείς αλλαγές στη σχεδίαση, αλλάζει και όνομα με την πρόσθεση του Grand Sport. Το νέο Insignia Grand Sport λοιπόν, βασίζεται στην πλατφόρμα Global Epsilon της GM, με τις διαστάσεις του να έχουν μεγαλώσει κατά 55 χλστ.(4.897 χλστ.) σε συνολικό μήκος. Η αύξηση του συνολικού μήκους επισύρει και την αύξηση του μεταξονίου κατά 92 χλστ., προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη ευρυχωρία στην καμπίνα, αλλά και περισσότερο χώρο αποσκευών. Η μόνη μείωση σε διαστάσεις εντοπίζεται στο ύψος του νέου μοντέλου κατά 29 χλστ.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 
 • Μάνος

  Καλώς το λοιπόν και το νέο Insignia, μου φαίνεται αρκετά πολύ όμορφο! Ίσως λίγο ξενίζουν τα πίσω φώτα (μου θυμίζουν κάπως το Fisker Karma λόγω σχήματος) δηλαδή αμερικανίζουν λίγο αλλά εντάξει ωραίο είναι και πιο 4θυρο κουπέ. Και το παλιό όταν βγήκε με εντυπωσίασε και το νέο φαίνεται ακόμη πιο ελκυστικό και δυναμικό. Πανέμορφο και το εσωτερικό του! Με πολύ καλούς κινητήρες, ακόμη καλύτερη ποιότητα, και ακόμα πιο high-tech σε τεχνολογία το νέο Insignia δείχνει τα δόντια του στον ανταγωνισμό και μπορεί να πρωταγωνιστήσει και πάλι! Γενικά είναι Opelάρα!!!!

    10
 • anti-vw

  Ο ηγέτης στην κατηγορία του από το 2008 που παρουσιάστηκε και κανείς δεν τον κουνά με τις πωλήσεις που έχει κάνει ως τώρα,το καινούργιο θα σαρώσει.

    6
 • ΧΡΗΣΤΟΣ

  Το νέο Opel Isignia δεν βασίζεται  μόνο στην πλατφόρμα Global Epsilon της GM....είναι ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο με την Buick LaCrosse που παρουσιάστηκε πριν ένα χρόνο στο L.A.Autoshow....επομένως τι ακριβώς αποκαλύφθηκε από τη Opel;;;;; μόνο το σήμα και το τιμόνι αλλάζουν......σχετικά video  και εικόνες του κατά τα άλλα πολύ όμορφου οχήματος κυκλοφορούν στο διαδίκτυο εδώ και αρκετούς μήνες

    5