Το 2020 η Ford θα προσφέρει το Focus RS με μια ήπια υβριδική έκδοση.

Ήπια υβριδικό το νέο Ford Focus RS;

3.458 Επισκέψεις στο άρθρο (4/4/2018)

Aποκαλυπτικά είναι τα πρώτα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας γύρω από το νέο Ford Focus RS. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Tα σχέδια της Ford γύρω από το νέας γενιάς Fοcus RS έρχονται σιγά σιγά στο φως της δημοσιότητας με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι ετοιμάζει να το εξοπλίσει με υβριδικό μηχανικό σύνολο που θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερη ιπποδύναμη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το 2020 η Ford θα προσφέρει το Focus RS με μια ήπια υβριδική έκδοση με κύκλωμα 48V και με τον γνωστό 2,3 λίτρων κινητήρα ελαφρώς αναβαθμισμένο, ώστε η συνολική απόδοση του να φλερτάρει με τα 400 άλογα. Το νέο Focus RS θα προσφέρεται πιθανότατα με το 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο αλλά είναι πολύ πιθανό να προστεθεί και ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει από τις αγορές των ΗΠΑ και Κίνας.
 
Eκτός από την ιπποδύναμη, είναι σίγουρο πως θα βελτιωθούν οι επιδόσεις του μοντέλου ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως σκοπός της μάρκας είναι συμβαδίσει με τα νέα όρια στις εκπομπές ρύπων που έχουν τεθεί στην Ευρώπη. Όσον αφορά στην εμφάνιση, είναι σίγουρο ότι θα υιοθετήσει την σχεδιαστική ταυτότητα του νέου Focus που θα παρουσιαστεί στις 10 Απριλίου με τις απαραίτητες φυσικά σπορτίφ αναβαθμίσεις. Το ίδιο θα συμβεί και στον εσωτερικό διάκοσμο.

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες για την τιμή του νέου Focus RS δεν έχουν γίνει γνωστές, πηγές από το στρατόπεδο της Ford αναφέρουν όμως ότι θα είναι πιο αρκετά πιο ακριβό. Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας μετά την παρουσίαση του Ford Focus.
 

Mercedes
skoda