Με νέο μοτέρ θα διατίθεται το επόμενο χρονικό διάστημα το Opel Grandland X.

Με νέο μοτέρ το Grandland Χ

6.962 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2018)

Mια νέα προσθήκη στην παλέτα των μηχανικών συνόλων του Grandland X κάνει η Opel. Δείτε ποιον κινητήρα αντικαθιστά και τι άλλο πρέπει να περιμένουμε.

Με νέο μοτέρ θα διατίθεται το επόμενο χρονικό διάστημα το Opel Grandland X, όπως ανακοίνωσε η γερμανική εταιρεία-μέλος του PSA Group.

Συγκεκριμένα, το compact SUV θα λάβει από τον γαλλικό όμιλο τον 1.500άρη diesel που θα αντικαταστήσει στην παλέτα των μηχανικών συνόλων τον 1.600άρη κινητήρα πετρελαίου των 120 ίππων. Το νέο 4κύλινδρο μοτέρ έχει ιπποδύναμη 130 άλογα και 300 Nm ροπής και λειτουργεί σε συνεργασία με ένα μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων ή ένα αυτόματο 6 σχέσεων.
 
 Η Οpel ανακοινώνει ότι η κατανάλωση είναι 4,1-4,2 λτ./100χλμ. ενώ αναφέρει ότι σε σχέση με το προηγούμενο, το νέο μοτέρ είναι πιο φιλικό προς το περιβάλλον (με 108-110 γρ.CO2/χλμ) και έχει πιο ευρυθμη λειτουργία. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχουν διαρρεύσει πληροφορίες γύρω από την τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθήσει η μάρκα για το νέο αυτό κινητήριο σύνολο.

Ο 1.500άρης αυτός δεν θα είναι η μόνη προσθήκη στην γκάμα του Grandland X, καθώς έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες που αναφέρουν ότι το 2020, η Opel θα προσφέρει και μια plug-in υβριδική έκδοση για το SUV που λέγεται πως θα χρησιμοποιηθεί και το Peugeot 3008 GT που θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο νέο έτος.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen