Θα προηγηθεί η επίσημη αποκάλυψη του στο διαδίκτυο στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

Το Κοdiaq RS θα προσφέρεται και με 7θέσια διάταξη.

Νέα teaser για Κοdiaq RS

3.500 Επισκέψεις στο άρθρο (23/8/2018)

Δύο νέες εικόνες teaser για το Kodiaq RS ήρθαν στο φως της δημοσιότητας λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου στο Παρίσι. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, το Skoda Kodiaq θα αποτελέσει το πρώτο SUV της μάρκας που θα λάβει το έμβλημα RS. Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί την Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου στο Παρίσι αλλά μέχρι τότε, η εταιρεία αποφάσισε να δώσει στο φως δύο νέες teaser εικόνες για το τι προκειται να δούμε σε λιγότερο από δύο μήνες.

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς, ασφαλή συμπερασματα για τις διαφοροποιήσεις που θα λάβουν χώρα στην εμφάνιση του μοντέλου δεν μπορούν να βγουν, ωστόσο φαίνεται πως το έμβλημα RS θα είναι κόκκινης απόχρωσης και θα βρίσκεται σε περισσότερα από ένα μέρη. Η Skoda ανακοινώνει πως το κόκκινο χρώμα συμβολίζει «την αθλητικότητα και την δύναμη της RS γκάμας ενώ το «v» βγαίνει από τη λέξη «victory» (ελλ. νίκη).
 
Το Κοdiaq RS θα προσφέρεται και με 7θέσια διάταξη ενώ κάτω από το καπό θα βρίσκεται ένας twin-turbo 2λιτρος κινητήρας diesel απόδοσης 240 ίππων και 500 Νm ροπής που χρησιμοποιείται και στα VW Tiguan και Passat. Στον βασικό εξοπλισμό θα περιλαμβάνεται φυσικά και σύστημα τετρακίνησης.

Αναφορές κάνουν λόγο ότι πριν την παρουσία του Kodiaq RS στο Παρίσι, θα προηγηθεί η επίσημη αποκάλυψη του στο διαδίκτυο στα τέλη του Σεπτεμβρίου.

CORAL GAS PASXA
skoda