Το νέο σχέδιο αποτελεί δουλειά ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Μέχρι σήμερα δεν έχουν υπάρξει υποδείξεις πως η Kia σκοπεύει (τουλάχιστον πρόσφατα) να προχωρήσει στην κατασκευή ενός τέτοιου μοντέλου.

Το ανεπίσημο Kia Sportage Coupe

6.294 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2019)

Με τα SUV να είναι τα πιο δημοφιλή μοντέλα, δεν είναι περίεργο που ανεξάρτητοι σχεδιαστές εργάζονται πάνω σε νέες εκδόσεις μοντέλων. Τελευταίο που έρχεται είναι το Kia Sportage, το οποίο βλέπουμε σε μία κουπέ έκδοση.

Το νέο σχέδιο δείχνει το αυτοκίνητο σε μπλε χρώμα και αν ο πρόβολος μοιάζει αρκετά με το μη-coupe Sportage τα πράγματα αλλάζουν όταν κατευθυνόμαστε προς τα πίσω. Από τη μέση του οχήματος ο σχεδιασμός αρχίζει να αλλάζει για να φιλοξενήσει την κεκλιμένη οροφή. Τα πίσω παράθυρα είναι στενότερα, απόρροια του νέου σχεδίου, το οποίο φυσικά αλλάζει ολοκληρωτικά στο πίσω  μέρος.
 
Ο καλλιτέχνης δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με το εσωτερικό οπότε φανταζόμαστε πως δεν θα έχουν υπάρξει αλλαγές σε σχέση με το υπαρκτό μοντέλο. Ως εκ τούτου το νέο πολυλειτουργικό, τριάκτινο τιμόνι, όπως επίσης και ο τροποποιημένος πίνακα οργάνων, που φιλοξενεί στο κέντρο του μεταξύ των αναλογικών οργάνων και μια ψηφιακή οθόνη ενδείξεων, θα συνεχίσουν να δίνουν το παρών. Να θυμίσουμε πως η κορεατική φίρμα στο ανανεωμένο μοντέλο προσφέρει δύο νέες επιλογές στις ταπετσαρίες (μαύρη και γκρι), οι οποίες τονίζονται με ραφές που είναι βαμμένες σε χρώμα το οποίο να προκαλεί αντίθεση στο μάτι.
 
Μέχρι σήμερα δεν έχουν υπάρξει υποδείξεις πως η Kia σκοπεύει (τουλάχιστον πρόσφατα) να προχωρήσει στην κατασκευή ενός τέτοιου μοντέλου. Παρόλα αυτά η δουλειά του ανεξάρτητου σχεδιαστή φαίνεται αρκετά καλή και το τελικό αποτέλεσμα αν μη τι άλλο, αρκετά όμορφο.

Mercedes
skoda