e-bonus από τη VW στην Έκθεση

4.014 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2019)

Η νέα γενιά του Golf μπορεί να τραβά τα βλέμματα στο περίπτερο της VW στην Αυτοκίνηση ωστόσο, υπάρχουν ενδιαφέρουσες προσφορές για τα ηλεκτρικά μοντέλα της φίρμας με όφελος που αγγίζει τις 3.000 ευρώ.

Κάνοντας ένα πέρασμα από το περίπτερο της Volkswagen στην Αυτοκίνηση Anytime 2019 θα δείτε σχεδόν όλα τα μοντέλα της γερμανικής φίρμας. Από τη νέα, όγδοη, πιο hi-tech από ποτέ γενιά του Golf μέχρι το «καυτό» T-Roc R των 300 ίππων και το «ανοικτό» T-Roc Cabiolet, όπως επίσης το ανανεωμένο Passat και ολόκληρη τη γκάμα των SUV μοντέλων. Όμως, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί και στην ηλεκτροκίνηση από την ελληνική αντιπροσωπεία.

Περίοπτη θέση έχουν τα ηλεκτρικά μοντέλα της φίρμας, το λιλιπούτειο e-up! με την ηλεκτρική αυτονομία των 260 χλμ. καθώς επίσης και το e-Golf που μπορεί να διανύσει έως και 316 χλμ. σε αστικό κύκλο (232 χλμ. σε μικτό κύκλο) με μία πλήρη φόρτιση, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που δίνει στη δημοσιότητα η VW. Στην περίπτωση του e-up! η μπαταρία έχει χωρητικότητα 32,3 kWh ενώ εκείνη του ηλεκτρικού Golf φτάνει στα 35,8 kWh, έχοντας αμφότερες κάλυψη από πλευράς εγγύησης καλής λειτουργίας 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων.

Σημειώστε πως, για την περίοδο της έκθεσης ισχύει μία έκπτωση «e-bonus» της τάξεως των 3.000 ευρώ, που ορίζουν την τιμή του e-up! από τις 20.300 ευρώ και του e-Golf από τις 30.200 ευρώ. Όσον αφορά στο πρώτο οι πρώτες παραδόσεις στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν στις αρχές Μαρτίου του νέου έτους ενώ το έτερο είναι άμεσα διαθέσιμο στην εγχώρια αγορά.

Hyundai
4green