Πιστή στο πνεύμα των Χριστουγέννων που έρχονται η Nissan πήρε την απόφαση να στολίσει, όχι όμως δέντρο, αλλά ένα LEAF.

Tα λαμπάκια αντλούν ρεύμα από αυτό που έχει εξοικονομηθεί μέσω των συστημάτων e-Pedal και B mode που προσφέρονται με το αμιγώς ηλεκτρικό LEAF.

Η Nissan στόλισε… LEAF

2.246 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2019)

Πιστή στο πνεύμα των Χριστουγέννων που έρχονται η Nissan πήρε την απόφαση να στολίσει, όχι όμως δέντρο, αλλά ένα LEAF το οποίο φωταγωγήθηκε από πολλά λαμπιόνια τα οποία τροφοδοτούνται από τη δική του ανανεώσιμη ενέργεια.

Λαμβάνοντας χιλιάδες LED λαμπιόνια στο εξωτερικό μέρος το μοναδικό χριστουγεννιάτικο Nissan LEAF, που για τις ανάγκες των εορτών μετονομάστηκε σε Nissan TREE, σύμφωνα με τη μάρκα είναι ακόμα πιο λαμπερό και από τη μύτη του Rudolph. Ωστόσο το σημαντικότερο στοιχείο στο οποίο επικεντρώνονται οι άνθρωποι της μάρκας είναι το γεγονός πως τα λαμπάκια αντλούν ρεύμα από αυτό που έχει εξοικονομηθεί μέσω των συστημάτων e-Pedal και B mode που προσφέρονται με το αμιγώς ηλεκτρικό LEAF.
 
Μάλιστα μέσω των προαναφερόμενων συστημάτων η Nissan λέει πως ο μέσος οδηγός ενός Nissan LEAF ανανεώνει 744kWh καθαρής ενέργειας αν καλύψει μία απόσταση 11.000 μιλίων (17.702 χιλιόμετρα περίπου). Υποστηρίζει παράλληλα πως αυτή η εξοικονόμηση ενέργειας ισοδυναμεί με το 20% της ετήσιας κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας ενός μέσου νοικοκυριού.  
 
Παράλληλα για να γίνει περισσότερο κατανοητή δίνει και κάποια άλλα στοιχεία, υποστηρίζοντας πως οι οδηγοί του Nissan LEAF που θα κάνουν αυτά τα χιλιόμετρα θα εξοικονομήσουν αρκετή ενέργεια για να λειτουργήσουν 297 φούρνοι για μια ώρα ώστε να μαγειρέψουν το δείπνο ή για να λειτουργήσουν για πέντε ώρες 744 τηλεοράσεις.    
 
Φυσικά με όλα τα παραπάνω η Nissan θέλει να δείξει ένα μέρος των θετικών της ηλεκτροκίνησης, η οποία όπως φαίνεται απασχολεί παγκοσμίως ολοένα και περισσότερους ανθρώπους.

CORAL GAS PASXA
citroen