H νέα Corolla.

Η γκάμα της νέας Corolla.

Ποιο μοντέλο είχε τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο;

6.698 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2020)

Η εταιρεία που πήρε την πρωτιά είδε άλλα δύο μοντέλα της να πλασάρονται στην πρώτη 8άδα, με το ένα από αυτά μάλιστα να παίρνει την τρίτη θέση.

H Toyota Corolla είναι το μοντέλο που έκανε τις περισσότερες πωλήσεις το 2019 και απέχει λίγες μόνο χιλιάδες πωλήσεις από το ορόσημο των 50 εκατομμυρίων αυτοκινήτων από τότε που άρχισε την πορεία της το 1966. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται το Ford F-Series pick-up ενώ τρίτο βρίσκεται ένα ακόμα μοντέλο της Τοyota, το RAV4.

H Corolla είναι το μόνο αυτοκίνητο που παράγεται σε κάθε μία από τις 5 ηπείρους του πλανήτη, αφού χαρακτηριστικά, το μοντέλο παράγεται στην Βραζιλία, στον Καναδά, στην Κίνα, στην Ινδία, στο Πακιστάν, στην Νότια Αφρική, στις ΗΠΑ, στην Ταιβάν, στην Ταϊλάνδη, στο Βιετνάμ, στην Τουρκία και στην Βενεζουέλα. Σύμφωνα με την έρευνα του focus2move, η Corolla βρίσκεται στην κορυφή των ετήσιων πωλήσεων κάθε χρόνο από το 2010.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται το Ford F-Series, το pick-up που έχει πετύχει τις περισσότερες πωλήσεις στην κατηγορία του. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το RAV4, καταφέρνοντας μάλιστα να ανέβει 14 θέσεις στην κατάταξη από τότε που έγινε η πρώτη έρευνα του focus2move το 2010.

Την πρώτη δεκάδα των πωλήσεων για το 2019 συμπληρώνουν κατά σειρά τα Honda Civic και CR-V, το VW Tiguan, το Ram pick-up, το Toyota Camry, το VW Golf και το Chevrolet Silverado.
 

AUTOFIT PASXA
4green