12 φωτογραφίες »

Citroen C3: Ένα comfort μικρό σε ασυναγώνιστη τιμή

36.537 Επισκέψεις στο άρθρο (18/8/2021)

Υπάρχει πιο οικονομικό και πλήρες συγχρόνως μοντέλο στην κατηγορία των μικρών; Το Citroen C3 δεν ξεχωρίζει μόνο για την value for mone αρχική τιμή των 12.900 ευρώ, αλλά εντυπωσιάζει επίσης με μία σειρά από καλούδια σε σχεδιασμό, τεχνολογική δικτύωση και άνεση made by Citroen.

Από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του το Citroen C3 σηματοδότησε μία καινούργια εποχή για την γαλλική μάρκα. Υιοθετώντας την νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Citroen το δημοφιλές μικρό εντυπωσιάζει με τον περισσότερο δυναμικό και εκφραστικό πρόβολό του. Η μάσκα με τους μοντέρνους τεχνολογίας LED προβολείς, η χρωματιστή λωρίδα που περιβάλλει τα φώτα ομίχλης και τα ανασχεδιασμένα πλαϊνά Airbumps είναι στιλιστικά στοιχεία που δεν περνούν απαρατήρητα, αλλά αντιθέτως παραπέμπουν σε σχεδιαστικούς κώδικες από τον κόσμο των SUV.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Απεριόριστες δυνατότητες με 97 επιλογές εξατομίκευσης
Με 97 διαθέσιμους εξωτερικούς χρωματικούς συνδυασμούς το Citroen C3 είναι μοντέρνο, ζωντανό και μοναδικό ταυτόχρονα. Κάθε πελάτης μπορεί να επιλέξει από μία τεράστια παλέτα αποχρώσεων για να διαμορφώσει ανάλογα με τις επιθυμίες του το trendy γαλλικό μικρό. Ενδεικτικά, υπάρχουν 7 χρώματα για το συμπαγές εξωτερικό αμάξωμα, 4 επιλογές για την απόχρωση της οροφής και 3 διακοσμητικά αυτοκόλλητα, 2 νέες προτάσεις για τις ζάντες αλουμινίου (16 και 17 ιντσών), καθώς και 3 μοτίβα εσωτερικής διαμόρφωσης.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
4green