Ένα πέρασμα από τους δρόμους της Στουτγκάρδης έκανε η νέα Mercedes B-Class.

Στο δρόμο εντοπίστηκε η νέα B-Class (+vid)

2.455 Επισκέψεις στο άρθρο (25/1/2018)

Ένα πέρασμα από τους δρόμους της Στουτγκάρδης έκανε η νέα Mercedes B-Class, η οποία όπως ήταν φυσικό δεν πέρασε απαρατήρητη από τον φακό των κατασκόπων, που απαθανάτισαν το μοντέλο.

Μπορεί το συγκεκριμένο αυτοκίνητο να μην έχει την λάμψη, όπως άλλα οχήματα της γερμανικής φίρμας, ωστόσο σύμφωνα με τους ευρωπαίους πρόκειται για ένα πρακτικό hatchback με μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους, όντας πολύ δημοφιλές στη Γερμανία από το 2005 όταν και έκανε την εμφάνισή του.
 
Η επερχόμενη B-Class σύμφωνα με τις φήμες θα βασίζεται στο παλαιότερο μοντέλο και αναμένεται να μην κάνει χρήση της ίδια πλατφόρμας πάνω στην οποία πατάει η Α-Class. Επιπλέον, πληροφορίες των μέσων του εξωτερικού κάνουν λόγο πως θα αποκομίσει όλη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας της Mercedes, καθώς οι άνθρωποι της αυτοκινητοβιομηχανίας θέλουν με αυτό τον τρόπο να κοντράρουν την BMW Σειρά 2 Active Tourer, που μόλις ανανεώθηκε.
 
Κάτω από το καπό θα πάρουν θέση νέοι κινητήρες, με πρώτο και καλύτερο αυτόν τον 1.3 λίτρων που αναπτύχθηκε από τη συνεργασία της Renault της Daimler, ενώ γίνεται λόγος πως η γαλλική μάρκα θα παράσχει επίσης και τον πετρελαιοκινητήρα των 1.5 λίτρων.
 
Οι πιο ισχυρές εκδόσεις θα χρησιμοποιούν  2λιτρους υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες ντίζελ και βενζίνης, οι οποίοι θα συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων.
Τέλος αναφορικά με το εσωτερικό, θα υπάρχει και εκεί σημαντική αναβάθμιση καθώς θα εξοπλιστεί με δύο οθόνες, ενώ στον προαιρετικό εξοπλισμό θα προσφερθεί και κάποιες τεχνολογίες αυτονομίας.
 
Δείτε το βίντεο

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen