Γνωστό είναι επίσης ότι αυτές Μercedes, ΒΜW και Audi βρίσκονται σε άμεσο ανταγωνισμό μεταξύ τους.

Μέχρι στιγμής πληροφορίες για το λανσάρισμα κάποιου νέου μοντέλου από την Mercedes σε αυτή την κατηγορία δεν έχουν έρθει στο φως.

Είναι αυτό το A5 Sportback της Mercedes;

2.697 Επισκέψεις στο άρθρο (7/5/2018)

Την πρόταση του για το πως θα μπορούσε να μοιάζει το νέο μοντέλο της Mercedes που θα είχε σκοπό να ανταγωνιστεί τα Audi A5 Sportback και BMW Σειρά 4 Gran Coupe παρουσίασε ανεξάρτητος σχεδιαστής.

Μercedes, ΒΜW ή Audi; Αυτό είναι ένα ερώτημα που δύσκολα μπορεί να απαντήσει κάποιος, καθώς η κάθε μάρκα έχει το δικό της προσωπικό στυλ και μια σειρά από μοντέλα που τραβούν αμέσως το ενδιαφέρον. Γνωστό είναι επίσης ότι αυτές οι τρεις εταιρείες βρίσκονται σε άμεσο ανταγωνισμό μεταξύ τους και ψάχνουν να βρουν συνεχώς τρόπους να ξεπεράσουν η μία την άλλη σε πωλήσεις και να πάρουν να σκήπτρα σε κάθε κατηγορία.

Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που η Mercedes έφτιαξε την GLE Coupe ενώ από την πλευρά της η βαυαρική μάρκα για να ανταγωνιστεί την CLS έριξε στην μάχη στην 6άρα Gran Coupe. Γιατί όμως μέχρι στιγμής η Mercedes δεν έχει λανσάρει κάποιον ανταγωνιστή για το Α5 Sportback ή την 4άρα Gran Coupe αλλά αντίθετα προτίμησε να λανσάρει την AMG GT σε μια εντελώς νέα κατηγορία;
Απάντηση σε αυτό το ερώτημα δεν υπάρχει αλλά από την δική του πλευρά ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Τheophiluschin παρουσίασε την δική του εκδοχή για το μοντέλο που θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τα A5 Sportbacκ και ΒΜW Σειρά 4 Gran Coupe, παίρνοντας δάνειο πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από τη νέα CLS  αλλά και την πολύ coupe οροφή των δύο ανταγωνιστών.

Μέχρι στιγμής πληροφορίες για το λανσάρισμα κάποιου νέου μοντέλου από την Mercedes σε αυτή την κατηγορία δεν έχουν έρθει στο φως ωστόσο, αν λάβουμε υπόψη τις πωλήσεις στα premium μοντέλα για το 2017, η Mercedes φαίνεται πως γνωρίζει καλά τι πρέπει να κάνει για να μείνει στην κορυφή απέναντι στον κορυφαίο ανταγωνισμό της κατηγορίας του.

Eσάς πώς σας φαίνεται; Θα θέλατε η Mercedes να κατασκευάσει κάτι τέτοιο;

Hyundai
4green