H εταιρεία περιορίζει τις εκδόσεις του crossover Model X και του Model S.

Μειώνει τις τιμές των βασικών εκδόσεων η Tesla

2.002 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2019)

Σε αλλαγές στις βασικές εκδόσεις των Model X και Model S προχωρά η Tesla, η οποία αναπροσαρμόζει τις τιμές στη σειρά των προϊόντων της, σε μία προσπάθεια να αυξήσει ακόμα περισσότερο τις πωλήσεις της, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση των παραδόσεων ρεκόρ.


Για να απλουστεύσει την γκάμα της, η εταιρεία περιορίζει τις εκδόσεις του crossover Model X και του Model S στην πιο οικονομική «long range» και στην περισσότερο ακριβή «performance». Παράλληλα προχώρησε και στη μείωση των τιμών σε όλες τις σημερινές εκδόσεις μεγάλης εμβέλειας «long range».
 
«Για να κάνουμε την αγορά των οχημάτων ακόμη πιο απλή, τυποποιούμε την παγκόσμια γκάμα οχημάτων μας και εξορθολογίζουμε τον αριθμό των εκδόσεων που προσφέρονται για το Model S, Model X και Model 3. Επίσης, προσαρμόζουμε τις τιμές μας για να συνεχίσουμε να προσελκύουμε ακόμα περισσότερους πελάτες», ανέφερε σε επίσημη τοποθέτησή της η αμερικανική φίρμα.
 
Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Tesla δήλωσε ότι οι παγκόσμιες παραδόσεις των τριών μοντέλων της κατά το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους αυξήθηκαν 51% σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο, φτάνοντας στο ρεκόρ 95.200 οχημάτων. Το Model 3 αντιπροσώπευε περίπου το 80% του συνόλου, υπογραμμίζοντας τον ρόλο του οχήματος ως το λίκνο της στρατηγικής ανάπτυξης της Tesla.
 
Τέλος, η Tesla δήλωσε πως αναμένει ότι η παραγωγή και οι παραδόσεις θα συνεχίσουν να αυξάνονται το τρίτο τρίμηνο.  

peugeot
citroen