11o PICK ΕΚΟ Racing 100: Τρέχουμε Πάτρα!

2.382 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2019)

Όπως και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος, οι διοργανωτές και όλοι οι φορείς που μετέχουν στο 11o PICK ΕΚΟ Racing 100, είναι απολύτως προετοιμασμένοι για να ανταπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις που έχουν καλλιεργηθεί από τα προηγούμενα χρόνια.

Πρόκειται για ένα θέαμα υψηλού επιπέδου που η τοπική κοινωνία περιμένει κάθε χρόνο καθώς δεν δίνεται καθημερινά η ευκαιρία να παρακολουθήσεις εντός αστικού ιστού εντελώς δωρεάν μια κορυφαία παράσταση. Το Patras International Circuit for Kart εδώ και έντεκα χρόνια χαρίζει ένα μοναδικό υπερθέαμα, καθώς εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, συνδυάζει κι άλλες ψυχαγωγικές δράσεις και εκδηλώσεις.

Η συνεχώς αυξανόμενη απήχηση του PICK, σε συνδυασμό με τις αναπτυξιακές προοπτικές που προσφέρει για την αχαϊκή πρωτεύουσα, την ευρύτερη περιοχή αλλά και τη χώρα συνολικά, προμηνύουν πως η επιτυχία του 11ου PICK EKO Racing 100 θα ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Ο Αλέξης Παυλόπουλος, αντιπρόεδρος του ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών), εστίασε στα εξής: «Ο Α.Ο.Π θα έχει την αποκλειστική ευθύνη για το αγωνιστικό κομμάτι. Ήμασταν παρών πάντα θα είμαστε και φέτος και θα φροντίσουμε να μην ύπαρξη κανένα πρόβλημα. Οι αγώνες του P.I.C.Kείναι δύσκολοι και ιδιαίτερα ο περσινός, ο οποίος έγινε σε κακές καιρικές συνθήκες αλλά πάντα θα τους φέρνουμε εις περάς. Περιμένουμε τον κόσμο το διήμερο να είναι εκεί να χειροκροτήσει και να παρακολουθήσει το υπέροχο θέαμα».

Ο Χρήστος Παπαϊωάννου, εκπρόσωπος της ομάδας Formula Student UoP Racing Student team, γνωστοποίησε: « Η πρώτη formula στην Ελλάδα, η πρώτη ελληνική ομάδα που κέρδισε διαγωνισμό στο εξωτερικό θα βρίσκεται για 4η συνεχόμενη χρονιά στο P.I.C.K και θα έχει κιόσκι τοποθετημένο στην Πλατεία Γεωργίου από την Παρασκευή το βράδυ».

Το 11ο P.I.C.K. ΕΚΟ racing 100 έρχεται στις 14-15/9 υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
• Τα event του 11ου PICK EKO Racing 100 : η πορτογαλική ομάδα Arrepiado και ο Ricardo θα ξεσηκώσουν το κοινό της Πάτρας, η αγωνιστική LAMBORGHINI HURACAN θα προκαλέσει «τυφώνα», οι μοναδικοί FANNY FLUTTERS RACING TEAM, τα EKO DIRT GAMES και το τρίκυκλο όχημα του Ιταλού αρτίστα Loris Rosati  θα κλέψουν και φέτος τις εντυπώσεις με τα ακροβατικά τους κόλπα, ενώ η ομάδα ΙΑΒΕΡΗΣ ΡΑΛΛΥ ΑCADEMY με την PLANET KART CROSS GREECE, θα τρέξουν στην πίστα  κάνοντας επίδειξη ασφαλούς τρόπου οδήγησης.
• Official Broadcaster και χορηγός επικοινωνίας είναι η ΕΡΤ, όπου όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα μεταδώσει απευθείας τους αγώνες την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.
- Μεγάλη δωρεάν συναυλία το Σάββατο βράδυ 14/9 με Έλλη Κοκκίνου και Σάκη Αρσενίου
- Στην παρουσίαση των αγώνων ο Τάκης Πουρναράκης και ο Γιώργος Λιανός

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen