Το νέο Peugeot Partner Crew Van είναι βασισμένο στην έκδοση Long Professional και προσθέσει μια δεύτερη σειρά τριών καθισμάτων.

Νέο Peugeot Partner Crew Van

7.526 Επισκέψεις στο άρθρο (3/10/2019)

Η Peugeot επέκτεινε τη γκάμα του ολοκαίνουργιου Partner λανσάροντας το Partner Crew Van, το οποίο προσθέτει μία δεύτερη σειρά καθισμάτων για να φιλοξενήσει περισσότερους επιβάτες, διατηρώντας παράλληλα την ικανότητα του στη μεταφορά φορτίου.


Το νέο Peugeot Partner Crew Van είναι βασισμένο στην έκδοση Long Professional και προσθέσει μια δεύτερη σειρά τριών καθισμάτων, έξυπνα ενσωματωμένη, η οποία το μετατρέπει σε ένα όχημα με εύκαμπτο χώρο για έως και πέντε άτομα ή πρόσθετη χωρητικότητα φορτίου.
 
Όπως αναφέρει η γαλλική φίρμα, με τα πίσω καθίσματα «πεσμένα» ο χώρος φόρτωσης φτάνει τα 3,5 κυβικά μέτρα με το μέγιστο μήκος του δαπέδου να φτάνει τα 2 μέτρα. Ωστόσο το τελευταίο στοιχείο μπορεί να αυξηθεί στα 3,050 μέτρα αναδιπλώνοντας το κάθισμα του συνοδηγού προς τα κάτω για να σχηματίσει η απαραίτητη προέκταση του δαπέδου. Μάλιστα όταν συμβεί αυτό το συνολικό μέγεθος χώρου φόρτωσης φτάνει στα 4,0 κυβικά μέτρα. Όταν τα πίσω καθίσματα βρίσκονται προς χρήση, ο χώρος φόρτωσης μειώνεται σε 1,83 κυβικά μέτρα, ενώ το μήκος δαπέδου «πέφτει» στα 1.450 χιλιοστά. Το νέο Partner Crew Van έχει μέγιστο συνολικό ωφέλιμο φορτίο στα 850 κιλά.
 
Μέρος του εξοπλισμού είναι ο κλιματισμός, οι πίσω αισθητήρες στάθμευσης και το cruise control, ενώ το παρών δίνουν και τα ηλεκτρικά παράθυρα, αλλά και η δυνατότητα σύνδεσης μέσω των εφαρμογών Apple Car Play και Android Auto.
 
Τρεις επιλογές κινητήρων είναι διαθέσιμες, οι οποίες αναλύονται σε μία βενζινοκίνητη και δύο ντίζελ. Η πρώτη διαθέτει τον 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 1,2 λίτρων, ο οποίος προσφέρει 110 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων, ενώ οι επιλογές ντίζελ αποτελούνται από το 1,5 λίτρων BlueHDi μοτέρ το οποίο προσφέρει δύο ιπποδυνάμεις 100 και 130 άλογα. Στην πρώτη συνδυάζεται αποκλειστικά με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε ταχυτήτων, ενώ η δεύτερη προσφέρει τη δυνατότητα χρήσης και του αυτόματου κιβωτίου οκτώ ταχυτήτων.
 
Οι τιμές του Peugeot Partner Crew Van στο Ηνωμένο Βασίλειο ξεκινούν από 21.140 λίρες (23.700 ευρώ περίπου), ενώ η παραγωγή του θα ξεκινήσει τν Ιανουάριο του 2020.

peugeot
citroen