14χρονος στουκάρει Lamborghini Urus με κλεμένο Subaru

2.165 Επισκέψεις στο άρθρο (16/10/2019)

Δε φτάνει που έκλεψε το Subaru Forester και χτύπησε το περιπολικό, ο 14χρονος έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε μια Urus κάνοντας ένα σημαντικό... λίφτινγκ.


Το ιαπωνικό SUV είχε κλαπεί στις 6 Οκτωβρίου από το Στίρλινγκ της Αυστραλίας και από τότε οι αστυνομικοί το αναζητούσαν. Όταν συνάντησαν το λευκό Subaru Forester που ταίριαζε στην περιγραφή σταμάτησαν πίσω από το αυτοκίνητο με ένα περιπολικό Toyota Hilux. Όταν κατέβηκαν από το Pick-Up, ο 14χρονος οδηγός του κλεμένου Forester έβαλε την όπισθεν και έπεσε πάνω στο περιπολικό ενώ μετά διέφυγε με μεγάλη ταχύτητα.

Έτσι ξεκίνησε μια καταδίωξη, η οποία αποδείχθηκε μοιραία για μια κίτρινη Lamborghini Urus, καθώς ο ανήλικος οδηγός έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο πλαϊνό μέρος, προκαλώντας ζημιές δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Ο άτυχος οδηγός του ιταλικού SUV βρέθηκε όπως όλα δείχνουν στη λάθος διασταύρωση, τη λάθος στιγμή.

Ο 14χρονος εγκατέλειψε το όχημα και προσπάθησε να διαφύγει πεζός ωστόσο οι αστυνομικοί τον βρήκαν άμεσα και τον συνέλαβαν. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματίες εκτός από την βαριά πληγωμένη Urus.

AUTOFIT PASXA
4green