Οι τεράστιοι αεραγωγοί κάνουν το μοντέλο πολύ πιο «ατίθασο».

Στο πίσω μέρος, το μάτι πέφτει αμέσως στα νέα φωτιστικά σώματα.

Ανάλογα την έκδοση θα υπάρχουν δύο στρογγυλές ή τραπεζοειδείς απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.

Ο εσωτερικός διάκοσμος θα είναι για μια ακόμη φορά πολυτελής.

Ο εσωτερικός διάκοσμος θα είναι για μια ακόμη φορά πολυτελής.

Αυτή είναι η νέα 3άρα!

Διαβάστηκε από 4771 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/10/2018
 

Oι Βαυαροί φαίνεται πως βιάστηκαν και άφησαν να διαρρεύσει η εμφάνιση του μοντέλου καθώς και κάποια από τα χαρακτηριστικά του μέσα από ίδιο τους το site. Γνωρίστε τη νέα γενιά.

Μετά από μια σειρά από teaser εικόνες, η ολοκαίνουρια Σειρά 3 διέρρευσε στο διαδίκτυο μέσα από τον διαμορφωτή του  ίδιου του site της μάρκας, φανερώνοντας πολλά από τα χαρακτηριστικά και τα στοιχεία του μοντέλου.

Ξεκινώντας από την εξωτερική εμφάνιση, φαίνεται αμέσως η επιθυμία της ΒΜW να δώσει στο best-seller μοντέλο της πιο σπορτίφ χαρακτηριστικά. Η αρχή γίνεται από τον πρόβολο, όπου τα ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα, τα φώτα ομίχλης και ο νέος προφυλακτήρας συνθέτουν στο σύνολο τους ένα πιο επιθετικό στυλ, την ίδια στιγμή που στην κορυφαία έκδοση M340i και στο M Sport Package, οι τεράστιοι αεραγωγοί κάνουν το μοντέλο πολύ πιο «ατίθασο» . Στο πίσω μέρος, το μάτι πέφτει αμέσως στα νέα φωτιστικά σώματα ενώ ανάλογα την έκδοση θα υπάρχουν δύο στρογγυλές ή τραπεζοειδείς απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.
 
Ο εσωτερικός διάκοσμος θα είναι για μια ακόμη φορά πολυτελής με δερμάτινα σπορ καθίσματα, σύστημα ελέγχου κλιματισμού, νέο τιμόνι αλλά και φυσικά τις δύο ψηφιακές οθόνες 12,3 και 10,25 ιντσών για τον πίνακα οργάνων και το σύστημα infotainment αντίστοιχα.

Πληροφορίες για την παλέτα των μηχανικών συνόλων δεν έχουν αποκαλυφθεί με την BMW πάντως να υπόσχεται πως η νέα 3άρα θα εξοπλιστεί με το «πιο ισχυρό 4κύλινδρο μοτέρ» που έχει κατασκευαστεί από τη μάρκα. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές πολύ σύντομα όταν και θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.
 

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια