Μία BMW Σειρά 3 κάμπριο είναι η πρωταγωνίστρια του θέματος, η οποία όπως θα δείτε και εσείς είναι μοναδική, από όλα τα μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει.

BMW μετατρέπεται σε τζακούζι (+vid)

1.976 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2017)

Μία BMW Σειρά 3 κάμπριο είναι η πρωταγωνίστρια του θέματος, η οποία όπως θα δείτε και εσείς είναι μοναδική, από όλα τα μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει.

Ο Colin Furze, ο δημιουργός της συγκεκριμένης ΒΜW διαθέτει ένα δημοφιλές κανάλι στο YouTube, όπου παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο φέρνει εις πέρας δύσκολες αλλά κυρίως διασκεδάστηκες μετατροπές.
 
Μέρος αυτών αποτελεί και αυτή η BMW του 1989, η οποία μετατρέπεται σε ένα αυτοκίνητο-σπα, φέροντας μάλιστα και επιπλέον δυνατότητες όπως μια ψησταριά στο πίσω μέρος, ενώ το αμάξωμά της είναι καλυμμένο με ψεύτικο γρασίδι.
 
Όπως θα δείτε και στο βίντεο ο Furze, αφού έχει κάνει τις απαραίτητες μετατροπές στο αυτοκίνητο, αρχίζει να το γεμίζει με νερό και έπειτα μπαίνει στη θέση του οδηγού ώστε να ξεκινήσει την επίδειξη του νέου οχήματος. Στην πρώτη στάση που κάνει παίρνει ένα δεύτερο άτομο στη θέση του συνοδηγού και αφού πρώτα συμπληρώσει στο νερό λίγο σαπούνι, ενεργοποιεί τις δύο μηχανές που χρησιμεύουν για να καθαρίζουν τις αυλές από τα φύλλα, ώστε να μεταμορφωθεί το αυτοκίνητο σε κινητό τζακούζι.
Έπειτα και ενώ οι δύο άνδρες έχουν γίνει μέσα στους αφρούς, ενεργοποιούν τη ψησταριά προκειμένου να ψήσουν μπιφτέκια που έχουν μαζί τους και κάπως έτσι τελειώνει το ταξίδι τους.
 
Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχια καλύτερα να δείτε το βίντεο.
   

Mercedes
skoda