Πολύς λόγος έχει γίνει για την τεράστια μάσκα της 7άρας. Στις φωτογραφίες είναι έντονο, όμως από κοντά δεν είναι extreme στο μάτι.

Κάπου στη μέση βρίσκεται η S-Class που καταφέρνει να είναι μεγαλοπρεπής αλλά παράλληλα και μοντέρνα.

Το Audi A8 είναι το πλέον διακριτικό σχεδιαστικά, παράλληλα όμως αρκετά δυναμικό.

Και τα τρία μοντέλα διαθέτουν λειτουργία πορτών που «ρουφιούνται» προς τα μέσα. Upper Class!

Και τα τρία μοντέλα διαθέτουν λειτουργία πορτών που «ρουφιούνται» προς τα μέσα. Upper Class!

Εμφάνιση-σχεδίαση: Βασίλισσες

41.151 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2019)

Ξεκινώντας με την εμφάνιση της νέας 7άρας πρέπει να ομολογήσουμε πως αυτή έχει δεχθεί πολλή κριτική κυρίως μάλιστα για το εμπρός της μέρος. Εκεί η μάσκα είναι τόσο μεγάλη που δείχνει ότι είναι έτοιμη να σε καταβροχθίσει και για πολλούς χαλάει τις αναλογίες του αυτοκινήτου. Όμως από κοντά, τελικά, το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο extreme. Σίγουρα κάνει αισθητή την παρουσία της, όμως δεν ξενίζει. Δεν ξέρουμε αν θα ισχύει αυτό και στα μικρότερα μοντέλα που θα υιοθετηθεί αυτή η λογική, όμως ένα χαρακτήρα το δίνει στο αυτοκίνητο και το διαφοροποιεί και από τα υπόλοιπα.

Αυτό το χαρακτηριστικό δεν συναντάται στα υπόλοιπα δύο αυτοκίνητα τα οποία ακολουθούν πιο πιστά την σχεδιαστική φιλοσοφία της εκάστοτε μάρκας. Το Audi A8 είναι το πλέον διακριτικό, καθόλου προκλητικό, όμως δυναμικό τόσο με τις διαστάσεις και την singleframe μάσκα, όσο και με τις ρέουσες γραμμές του. Κάπου στη μέση, η Mercedes S-Class έχει βρει την χρυσή τομή και αφενός εκφράζει κάτι το μεγαλοπρεπές και επιβλητικό, την ίδια ώρα όμως καταφέρνει στα σημεία να προβάλλει το μοντέρνο, δυναμικό και τεχνολογικά προηγμένο χαρακτήρα τους.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Hyundai
OPEL