4 φωτογραφίες »

Το γερμανικό pick-up που βλέπετε έχει βελτιωθεί από την εταιρεία Pickup Design.

Βελτιωμένη Mercedes X-Class για ποδηλάτες

1.416 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 23/3/2020

Αν ψάχνετε για μία Mercedes X-Class ενώ παράλληλα αγαπάτε την ποδηλασία, τότε το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι ιδανικό για τις ανάγκες σας.

MERCEDES: Νέα GLA. Σχεδιασμένη για όση περιπέτεια αντέχεις.

Το γερμανικό pick-up που βλέπετε έχει βελτιωθεί από την εταιρεία Pickup Design, η οποία αποτελεί το εξειδικευμένο τμήμα της Carlex Design για τη συγκεκριμένη κατηγορία οχημάτων, προσφέροντας πλήθος αξεσουάρ και τροποποιήσεων, όπως για παράδειγμα στο μοντέλο που πρωταγωνιστεί στο θέμα μας.
 
Εξωτερικά η X-Class συνδυάζει το κόκκινο, το μαύρο και το λευκό χρώμα, ενώ εντυπωσιακές είναι οι aftermarket ζάντες και προφυλακτήρες που έχουν τοποθετηθεί. Όμως το σημαντικότερο νέο στοιχείο βρίσκεται στην καρότσα όπου έχει τοποθετηθεί μία ηλεκτρικά ελεγχόμενη βάση για ποδήλατα που έχει τη δυνατότητα να υψώνεται, προκειμένου να διατηρεί αμετάβλητη τη χωρητικότητα του πίσω μέρους.
 
Για να εξασφαλιστεί ότι οι λάτρεις της ποδηλασίας μπορούν να ξεφύγουν από την πόλη για μεγάλο χρονικό διάστημα, η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα τροχόσπιτο για την ασφαλή και άνετη διαμονή στην ύπαιθρο. Εικόνες από το εσωτερικό δεν έχουμε, η εταιρεία όμως αναφέρει ότι το τροχόσπιτο μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερα κρεβάτια, ενώ υπάρχει ένα μπάνιο και μία κουζίνα. Από έξω, φαίνεται πιο ελκυστικό από τα περισσότερα ρυμουλκούμενα χάρη σε ένα κομψό σχέδιο αντίστοιχο χρωματισμό  με την X-Class.
 
Το κόστος απόκτησης του μοντέλου δεν έγινε γνωστό, ωστόσο λάβετε υπ όψιν πως η βάση για τα ποδήλατα κοστίζει 4.995 ευρώ!

6 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  X-CLASS