Νέες πληροφορίες διέρρευσαν για το επερχόμενο Volkswagen Touareg λίγες μόλις ημέρες μετά την δημοσίευση νέων εικόνων teaser του γερμανικού μοντέλου.

Διαρροή πληροφοριών για το νέο Touareg

2.463 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2018)

Νέες πληροφορίες διέρρευσαν για το επερχόμενο Volkswagen Touareg λίγες μόλις ημέρες μετά την δημοσίευση νέων εικόνων teaser του γερμανικού μοντέλου. Δείτε περισσότερα.

Αν και το γερμανικό SUV είναι προγραμματισμένο να παρουσιαστεί στις 23 Μαρτίου στο Πεκίνο της Κίνας, φαίνεται πως δεν θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τότε για να μάθουμε κάποιες από τις βασικές πληροφορίες, καθώς μέσα του εξωτερικού διαρρέουν νέες πληροφορίες.
 
Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν το Touareg θα είναι ένα επταθέσιο SUV, το οποίο πιθανότατα θα είναι μεγαλύτερο από το προηγούμενο μοντέλο, ώστε να χωρέσει τα επιπλέον δύο καθίσματα στο εσωτερικό. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος πως η φίρμα έχει μεγαλώσει κατά 60 χιλιοστά το μήκος του και κατά 25 το πλάτος του, κάτι το οποίο μπορεί να υποστηρίξει η πλατφόρμα MLΒ Evo.
Παρόλο τις μεγαλύτερες διαστάσεις, το γερμανικό αυτοκίνητο δεν θα αυξήσει το βάρος του, το οποίο λέγεται πως θα είναι κατά 65 κιλά πιο ελαφρύ, που μεταφράζεται ότι οι εκδόσεις με τους μικρούς κινητήρες θα ζυγίζουν κάτω από 2 τόνους, περίπου 1.950 κιλά.
 
Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα, το Touareg θα είναι διαθέσιμο με βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες, μεταξύ των οποίων θα είναι ο V6 3.0 λίτρων αλλά και ο biturbo V8 4.0 λίτρων, ενώ υπαρκτές θα είναι και εκδόσεις που θα διαθέτουν την ήπια υβριδική τεχνολογία.
 
Βασιζόμενο στο T-Prime Concept GTE, το νέο Touareg θα φέρει κάποιες σημαντικές αλλαγές στο εσωτερικό της καμπίνας, όπου τα ξένα μέσα αναφέρουν πως θα υπάρχει μια τεραστία οθόνη αφής, η οποία θα ξεκινά από τον πίνακα οργάνων και θα εκτείνεται στο ταμπλό, ενώ υπαρκτή θα είναι και η τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3, όπως συμβαίνει και στο νέο Audi A8.

peugeot
citroen