3 φωτογραφίες »

Η Mustang είναι ιδιαίτερα ευχάριστη ως GT αυτοκίνητο σε μεγάλα ταξίδια, προσφέροντας παράλληλα και μεγάλες δόσεις οδηγικής ικανοποίησης σε πιο σπορτίφ ρυθμούς.

Τέλεια σε κάθε διαδρομή

22.340 Επισκέψεις στο άρθρο (28/11/2020)

Στο δρόμο η Mustang παρουσιάζεται αρκετά «ζωντανή» και αυτό μεταφράζεται στην πιο άμεση απόκριση που εμφανίζει με την χρήση και της αμόλυβδης βενζίνης των 98 οκτανίων BP Super Unleaded 98. Σε συνδυασμό με την σφιχτή ανάρτηση MagneRide το Pony Car της Ford προάγει ένα πιο σπορτίφ οδηγικό χαρακτήρα που ικανοποιεί τον οδηγό του. Για να διαμορφώσει ο τελευταίος ανάλογα την οδική της συμπεριφορά υπάρχει το Selectable Drive σύστημα παραμετροποίησης, το οποίο επεμβαίνει στο τιμόνι, την ανάρτηση MagneRide, το ESP, το αυτόματο κιβώτιο και προσφέρει επιπλέον των 4 (Normal, Sport, Track και Wet/Snow) άλλες δύο επιλογές, την Drag Strip (για γρήγορες εκκινήσεις από στάση) και την My Mode μέσω της οποίας μπορεί ο οδηγός να ρυθμίσει τη θέση που επιθυμεί σε κάθε ένα από τα σημεία που επεμβαίνει το σύστημα, ακόμα και να περιορίσει τον ήχο κινητήρα-εξατμίσεων. ώστε να μην ενοχλεί τους γείτονες.

Στην πράξη, η Mustang παρουσιάζει ταξιδιάρικο χαρακτήρα στην Normal θέση, φιλτράροντας ικανοποιητικά τις ανωμαλίες, ενώ στη Sport θέση η απόσβεση σκληραίνει πολύ και η Mustang αποκτά πιο «κοφτερή» αίσθηση, στοιχεία που θα εκτιμηθούν σε ανοιχτές στριφτερές διαδρομές. Σε πιο κλειστές στροφές η αρχική συμπεριφορά της είναι και πάλι υποστροφική και σε οριακές συνθήκες δεν κρύβεται το βάρος της, ωστόσο οι 290 ίπποι της και το πακέτο Performance Pack που είναι στάνταρ και περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης, μπορούν να εκδηλώσουν τάσεις υποστροφής. Σε κάθε περίπτωση το τιμόνι έχει καλή αίσθηση αν και αργό, υπενθυμίζοντας πως και αυτή η Mustang έχει σχεδιαστεί για να σε ευχαριστεί σε κάθε διαδρομή.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

SPRING SEAT
OPEL