Η παραδοσιακή kidney γρίλια ή τα «νεφρά» της μάσκας έχουν μεγαλώσει και καταλαμβάνουν ακόμα περισσότερο χώρο στη μετώπη.

Νέα και εντυπωσιακά είναι τα LED φωτιστικά σώματα  και τα προαιρετικά Laserlight.

Στο πακέτο Μ της έκδοσης, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι απολήξεις των εξατμίσεων και οι προαιρετικές 21 ιντσών (!) πανέμορφες ζάντες αλουμινίου.

Στο πακέτο Μ της έκδοσης, περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι απολήξεις των εξατμίσεων και οι προαιρετικές 21 ιντσών (!) πανέμορφες ζάντες αλουμινίου.

Εντελώς νέο πίσω μέρος με νέα φωτιστικά σώματα σε πιο συμβατική σχεδίαση.

Εμφάνιση: Όπως πάντα ξεχωριστή

13.329 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/5/2019
 

Η νέα BMW X5 αν και διατηρεί αισθητικά τα στοιχεία εκείνα που την έκαναν σε όλες της τις γενιές να ξεχωρίζει, δεν την μπερδεύεις πλέον με τα υπόλοιπα Χ μοντέλα της εταιρείας, μέχρι βέβαια στοιχεία αυτής, να περάσουν και στις νέες γενιές των υπόλοιπων. Κύριο χαρακτηριστικό της διαφοροποίησης είναι το εντελώς νέο πίσω μέρος με τα νέα φωτιστικά σώματα σε πιο συμβατική σχεδίαση. Το μήκους 4.922 χλστ. αμάξωμα της Χ5 εκφράζει έντονο δυναμισμό, επιβλητικότητα και κύρος μέσω των επιμέρους χαρακτηριστικών του, λανσάροντας καθαρές επιφάνειες και έντονες γραμμές στο ογκώδες αμάξωμά της. Αρχικά η παραδοσιακή kidney γρίλια ή τα «νεφρά» της μάσκας έχουν μεγαλώσει και καταλαμβάνουν ακόμα περισσότερο χώρο στη μετώπη, νέα και εντυπωσιακά είναι τα LED φωτιστικά σώματα  και τα προαιρετικά Laserlight, ενώ τον δυναμισμό ενισχύει το πακέτο Μ της έκδοσης, με σπορ προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, τις απολήξεις των εξατμίσεων και τις προαιρετικές 21 ιντσών (!) πανέμορφες ζάντες αλουμινίου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

25 διαθέσιμα άρθρα για BMW  X5