3 φωτογραφίες »

Το νέο Mazda3 hatchback.

Έρχεται 4κίνητο & τουρμπάτο Mazda3;

4.689 Επισκέψεις στο άρθρο (4/6/2020)

Oι φήμες που έχουν αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα είναι έντονες αλλά η Mazda δεν έχει επιβεβαιώσει κάτι. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.


Έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που το Mazda3 έβγαινε από τη γραμμή παραγωγής έχοντας εγκατεστημένο κάποιο turbo πάνω στο μοτέρ του αλλά φαίνεται πως αυτό το γεγονός ίσως αλλάξει το 2021.

Σύμφωνα με το Jalopnik, μια ανώνυμη πηγή κάνει λόγο πως αντιπρόσωποι της φίρμας στις ΗΠΑ, είδαν τους κωδικούς με τις εκδόσεις για το επόμενο έτος και αντιλήφθηκαν πως το νέο Mazda3 θα προσφερθεί και σε υπερτροφοδοτούμενες εκδόσεις αλλά μόνο για τα αυτοκίνητα που θα εξοπλίζονται με το σύστημα τετρακίνησης της φίρμας και σε συνδυασμό μόνο με το αυτόματο κιβώτιό της.

Φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό μέχρι αυτή την στιγμή, αφού η Mazda δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες που έχουν αναπτυχθεί αλλά ούτε τις έχει αρνηθεί.

Μια υπερτροφοδοτούμενη έκδοση σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης θα ήταν ό,τι κοντινότερο σε μια MPS έκδοση υψηλών επιδόσεων και θα μπορούσε να αντλήσει σημαντικές πωλήσεις, ακόμα και αν το ανταγωνισμός στην κατηγορία των γρήγορων hatchback έχει μεγαλώσει σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Εσείς τι λέτε;
 

Mercedes
test center