Από τις τρεις νέες ιδέες αυτή που μαγνητίζει πιο πολύ τα βλέμματα είναι αυτή του Pick-Up.

Η κάμπριο έκδοση.

Η δίθυρη κουπέ.

Η Mercedes CLS σε Pick-Up και όχι μόνο

2.838 Επισκέψεις στο άρθρο (4/12/2017)

Πριν από λίγες ημέρες σας είχαμε παρουσιάσει τις δύο εκδοχές της νέας Mercedes CLS, του ανεξάρτητου σχεδιαστικού οίκου X-Tomi, σε έκδοση επιδόσεων AMG αλλά και εκδοχή wagon, ωστόσο όπως φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό.

Έτσι ο καλλιτέχνης επανήλθε στο προσκήνιο δίνοντας στη δημοσιότητα τρεις ακόμα εκδοχές του νέου γερμανικού μοντέλου και συγκεκριμένα μία κάμπριο, μια δίθυρη κουπέ, αλλά και σε ένα εντυπωσιακό Pick-Up.
 
Τόσο η κάμπριο έκδοση όσο και αυτή της δίθυρης κουπέ δεν έχουν μεγάλες διαφορές με τους σχεδιαστές να έχουν κρατήσει το ίδιο στυλ αμαξώματος, με τη μοναδική διαφορά ότι στο κάμπριο έχει αφαιρεθεί η οροφή, η έλλειψη της οποία φανερώνει το καφέ απόχρωσης εσωτερικό.
Ωστόσο θα λέγαμε πως από τις τρεις νέες ιδέες αυτή που μαγνητίζει πιο πολύ τα βλέμματα είναι αυτή του Pick-Up.  Αν και το εμπρόσθιο μέρος παραμένει το ίδιο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για το πίσω. Οι σχεδιαστές έχουν κόψει την οροφή έτσι ώστε να ενσωματωθεί όσο το δυνατόν με τον πιο αναίμακτο τρόπο η καρότσα, δίνοντας μια πραγματικά πρωτότυπη εικόνα για το γερμανικό μοντέλο.
 
Αν και το ενδεχόμενο να δούμε στο μέλλον τέτοιες εκδόσεις της Mercedes CLS είναι σχεδόν αδύνατο, ο ανεξάρτητος σχεδιαστικός οίκος δίνει τροφή για σκέψη, προσφέροντας μας ένα ευχάριστο θέαμα με τις ιδέες του.
 
Εσάς ποια σας αρέσει;

peugeot
citroen