6 φωτογραφίες »

Οι αλλαγές στο εμπρός μέρος περιλαμβάνουν το καφέ-μελί χρώμα στη μέση της γρίλιας και μαύρο χρώμα στο σήμα.

Η πιο εντυπωσιακή CLA

7.200 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2017)

Ο Βουλγάρικος βελτιωτικός οίκος Vilner ασχολήθηκε με την αισθητική βελτίωση της CLA Coupe προσθέτοντάς της πολυτέλεια και απαλότητα στην όψη χάρη στα χρώματα και τα υλικά που επελέγησαν.

Ο Βουλγάρικος βελτιωτικός οίκος Vilner είπε να ασχοληθεί με την CLA και τα αποτελέσματα τα βλέπετε στις φωτογραφίες.
 
Η «επέμβαση» ξεκίνησε με το εξωτερικό στο οποίο προστέθηκε αυτό το καφέ-μελί χρώμα το οποίο συναντάμε στη μέση της γρίλιας, σε λεπτομέρειες του πλαϊνού του  αυτοκινήτου, και στο κάτω μέρος του διαχύτη στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου.
 
Επιπλέον, η CLA απέκτησε πιο σκούρα πίσω φώτα, γυαλιστερή μαύρη επικάλυψη στο αστέρι της Mercedes τόσο στο εμπρός όσο και στο πίσω μέρος, το σήμα του Vilner στο πορτ-παγκάζ και 17 ιντσών δίχρωμες ζάντες (το καφέ-μελί που έχει μπει και αλλού και το χρώμα του γραφίτη). Ο Vilner είναι πιο γνωστός για τις επεμβάσεις στο εσωτερικό των αυτοκινήτων οπότε κάτι τέτοιο έγινε κι εδώ. Οι αλλαγές στο εσωτερικό ακολουθούν την ίδια λογική με τις εξωτερικές, έτσι έχουμε ταπετσαρία από alcantara σε δύο χρώματα, το χρώμα της καραμέλας και μαύρο. Αλλαγμένο είναι και το μεσαίο κομμάτι από τα καθίσματα και από τις επενδύσεις των θυρών.
 
Επιπλέον, έχουν ντύσει το τιμόνι με καφέ δέρμα ραμμένο στο χέρι με μπλε ραφές, το ίδιο μπλε που έχει χρησιμοποιηθεί και για τις ζώνες ενώ έχει προστεθεί καφέ δέρμα και alcantara στα πλαϊνά καλύμματα στο κάτω μέρος των εμπρός καθισμάτων. Τέλος, την εικόνα συμπληρώνει η χρήση του καφέ-μελί χρώματος που χρησιμοποιήθηκε και στο εξωτερικό του αυτοκινήτου για το χρωματισμό του κέντρου των αεραγωγών.
 
Για αυτές τις αλλαγές ο Vilner χρεώνει περίπου το 20% της αρχικής αξίας του αυτοκινήτου, ποσό που δεν το λες μικρό δεδομένου ότι μια CLA 250 Coupe ξεκινάει από 37.500 ευρώ στη Γερμανία.

VW LEASEPRO
test center