Η GLA διαθέτει το πιο ενδιαφέρον αισθητικά εσωτερικό εκ των τριών. Η ποιότητα κατασκευής, βρίσκεται επίσης σε πολύ καλά επίπεδα.

Το εσωτερικό της X1 είναι το πιο οδηγοκεντρικό εκ των τριών. Η ποιότητα κατασκευής βρίσκεται και εδώ σε υψηλά επίπεδα.

Το εσωτερικό του Audi Q3 δίνει έμφαση στην παροχή υψηλών ποιοτικών στάνταρ, ενώ σε αντίστοιχα πολύ καλά επίπεδα βρίσκεται και η εργονομία.

Εσωτερικό: Πιο ενδιαφέρουσα σχεδιαστικά η GLA, υψηλή η ποιότητα και στα τρία

(28/4/2014)

Κοινό χαρακτηριστικό του εσωτερικού των τριών Crossover/SUV μοντέλων, αποτελεί το γεγονός ότι ακολουθούν τα υψηλά στάνταρ των premium επιλογών, σε ό,τι αφορά αυτό τόσο στη σχεδίασή τους, όσο και στην ποιότητα κατασκευής. 
Στο πρώτο κομμάτι, το εσωτερικό της GLA είναι αυτό που ξεχωρίζει, αφού η σχεδίασή του ακολουθεί πιο μοντέρνες και λιγότερο «αυστηρές» νόρμες σε σχέση με τα εσωτερικά των άλλων δύο ανταγωνιστών της. Παράλληλα και στο εξοπλιστικό κομμάτι, η στάνταρ παρουσία της αιωρούμενης ψηφιακής οθόνης στο άνω τμήμα της κονσόλας, έρχεται για να τονίσει το high-tech χαρακτήρα της GLA. Το εσωτερικό του Q3 από την άλλη, ακολουθεί μεν πιο λιτές γραμμές, ωστόσο δεν λείπουν κάποιες σπορτίφ πινελιές όπως το τριάκτινο τιμόνι ή οι χρωμιωμένες επενδύσεις σε διάφορα τμήματα του ταμπλό. Στην X1 τέλος, η ελαφρώς στραμμένη προς τον οδηγό κονσόλα, τονίζει τον οδηγοκεντρικό χαρακτήρα μιας ακόμη BMW, ωστόσο συνολικά η σχεδίαση είναι πιο «σοβαρή» χωρίς αισθητικά παιχνιδίσματα.

Υψηλά ποιοτικά στάνταρ
Ποιοτικά, δεν υπάρχουν παράπονα από τα εσωτερικά των τριών μοντέλων, με τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί να είναι αντίστοιχα του premium χαρακτήρα τους. Έτσι, σε όλες τις περιπτώσεις συναντούμε μαλακά στην αφή υλικά που ντύνουν ένα μεγάλο τμήμα του ταμπλό, αλλά και του εσωτερικού των θυρών, με αντίστοιχα πολύ καλής αφής σκληρά υλικά στα υπόλοιπα τμήματα. 
Εάν θέλουμε να ξεχωρίσουμε κάποιο, το εσωτερικό του Audi Q3 είναι αυτό που έχει το περισσότερο αφρώδες υλικό εκ των τριών, ενώ η BMW X1 ξεχωρίζει για την εσωτερική της συναρμογή και φινίρισμα. 
Στο κομμάτι της εργονομίας, τα εσωτερικά και των τριών μοντέλων διακρίνονται στον τομέα, χωρίς να κρύβουν «εκπλήξεις» με κρυμμένους διακόπτες και χειριστήρια.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FORD E-TRANSIT
skoda