Η έκδοση Βlack Ops.

Η έκδοση Shadow.

O εσωτερικός διάκοσμος της Βlack Ops.

O εσωτερικός διάκοσμος της Shadow.

Οι νέες ΒRABUS εκδόσεις της Mercedes ΑΜG G 63

2.052 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 4/6/2019

Ωδή στο σκούρο φινίρισμα και το ανθρακόνημα αποτελούν οι δύο νέες εκδόσεις που παρουσίασε η BRABUS για την Μercedes-AMG G 63.

Mercedes: A class χωρίς προκαταβολή

Δύο δικές της μοναδικές εκδόσεις για την Mercedes G 63 παρουσίασε η BRABUS, κάτω από την ονομασία Black Ops 800 και Shadow 800. To νούμερο δίπλα στο όνομά τους αναφέρεται στα 800 άλογα που αποδίδει πλέον ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4,0 λίτρων με την ροπή να μετράται στα 1.000 Νm. H BRABUS υπόσχεται πως το σπριντ από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε 4,1 δευτερόλεπτα και ότι η μέγιστη τελική ταχύτητα περιορίζεται στ 240 χλμ./ώρα.

Η έκδοση Black Ops εξοπλίζεται με κατάμαυρο φινίρισμα σε όλο το αμάξωμα, νέους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, κάποιες αλλαγές στην γρίλια, επιπλέον LED φωτιστικά σώματα, ενισχυμένους θόλους πάνω από τους τροχούς, ΒRABUS Monoblock F «Black Platinum Special Edition» ζάντες κ.α. Ο εσωτερικός διάκοσμος με την σειρά του εφοδιάζεται με ειδικά εμβλήματα, κόκκινες ραφές, εκτενές μαύρο φινίρισμα, πεντάλ από αλουμίνιο και πολλά άλλα.
 
Από την άλλη πλευρά, η Shadow 800 Edition ξεχωρίζει χάρη στην μοναδική Gunmetal γκρι βαφή, στους μεγαλύτερους Widestar θόλους και στο ανθρακονημάτινο φινίρισμα που διαθέτει. Περνώντας στον εσωτερικό διάκοσμο, συναντάμε έναν συνδυασμό από μαύρο, γκρι και κόκκινο δέρμα, επένδυση Αlcantara και φινίρισμα από ίνες άνθρακα.

Συνολικά θα κατασκευαστούν 20 τέτοια αυτοκίνητα, 10 για κάθε έκδοση. Η τιμή για την Black Ops φτάνει τα 275.055 ευρώ και η Shadow τα 327.621 ευρώ.
 

16 διαθέσιμα άρθρα για MERCEDES  G

Tags: MERCEDES G