• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

H Mustang Mach-E θα διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας ιόντων λιθίου.

Tι κοινό θα έχουν Mustang Μach-E & Τransit van;

1.904 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/1/2020

FORD: Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την.

To ένα είναι ένα πανίσχυρο SUV και το άλλο ένα van. Τι θα είναι αυτό που θα τα ενώνει;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Mustang Μach-E αποτελεί ένα ριζοσπαστικό βήμα για την Ford καθώς συνδυάζει την σχεδιαστική ταυτότητα του θρυλικού pony car με την ηλεκτροκίνηση πάνω σε αμάξωμα SUV.


H νέα Mustang Mach-E.

H νέα Mustang Mach-E.


Πάρα ταύτα, υπάρχει κάτι που η Μustang Mach-E θα κληθεί να μοιραστεί με ένα άλλο μοντέλο της φίρμας, αφού φαίνεται πως το ηλεκτρικό crossover θα χρησιμοποιεί τις ίδιες μπαταρίες με τον επερχόμενο ηλεκτρικό Transit van με σκοπό να δώσει την δυνατότητα στην εταιρεία να επωφεληθεί περισσότερο οικονομικά μειώνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο το κόστος παραγωγής.

Η Lisa Drake, επικεφαλής στον Τομέα Κινητήρων της Ford δήλωσε σχετικά: «Συνήθως, αναπτύσσουμε κάθε προϊόν με την δική του στρατηγική και μετέπειτα εξετάζουμε εάν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κοινά εξαρτήματα. Επειδή όμως η μπαταρία είναι στα ηλεκτρικά το πιο ακριβό εξάρτημα, ψάξαμε να βρούμε τρόπος να μοιράσουμε το κόστος της και σε άλλα προϊόντα. Αντιστρέψαμε την πολιτική μας». Οι μπαταρίες που θα χρησιμοποιούνται στην Μustang Mach-E και το ηλεκτρικό Transit κατασκευάζονται από την LG στην Πολωνία ειδικά για την Ford.

Όταν έρθει στην αγορά στα τέλη του 2020, η Mustang Mach-E θα διατίθεται με δύο επιλογές ως προς τη χωρητικότητα της μπαταρίας ιόντων λιθίου (standard range 75,7 kWh και extended range 98,8 kWh) είτε με κίνηση στους πίσω τροχούς είτε με τετρακίνηση μέσω της χρήσης ηλεκτροκινητήρων σταθερού μαγνήτη. Στην έκδοση extended range και κίνηση στους πίσω τροχούς, η Mustang Mach‑E αναμένεται να εξασφαλίζει με μια φόρτιση ηλεκτρική αυτονομία έως και 600 χιλιόμετρα, σύμφωνα με τον WLTP. Το μοντέλο με την ίδια μπαταρία και κίνηση σε όλους τους τροχούς αναμένεται να αποδίδει ισχύ 337 ίππων και ροπή 565 Nm. Η Ford θα προσφέρει επίσης μία ειδική έκδοση υψηλών επιδόσεων. Η Mustang Mach-E GT προβλέπεται να ολοκληρώνει την επιτάχυνση 0 -100 χλμ/ώρα σε χρόνο μικρότερο των 5 δλ., αποδίδοντας προβλεπόμενη ισχύ 465 ίππων και ροπή 830 Nm.