Χιονοδρομικό κέντρο Σελίου

  Διαβάστηκε από 23107 αναγνώστες

  Το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου «γεννήθηκε» το 1934 και είναι το πιο «μαμούθ» χιονοδρομικό της Ελλάδας. Στη δεκαετία του 1980 μάλιστα η διοίκηση υλοποίησε το Παγκόσμιο Κριτήριο Δρόμων Αντοχής Μη Αλπικών Χωρών και Αθλητών Πόλεων που χαρακτηρίστηκε από συμμετέχοντες και εκπροσώπους της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας ως "Μικρή Ολυμπιάδα" και καλύτερη διοργάνωση στην ιστορία του. Σήμερα, διαθέτει 19 πίστες, 4 εκ των οποίων είναι για αρχαρίους και παιδιά, 8 είναι εύκολες, 5 είναι δύσκολες και 2 είναι πίστες δρόμων αντοχής, μία κανονικής και μία αγωνιστικής δυσκολίας. Για την ανάβασή σας στις πίστες χρησιμοποιείτε 7 αναβατήρες σύγχρονης κατασκευής. Καθώς, πέρα από τους επισκέπτες χιονοδρόμους, υπάρχει σύλλογος με τροχόσπιτα, μην σας κάνει εντύπωση η κίνηση στο χιονοδρομικό κέντρο που παρέχει χώρο ειδικά διαμορφωμένο για τη φιλοξενία τροχόσπιτων. Βρείτε τη θέση σας στο χώρο στάθμευσης οχημάτων 36 στρεμμάτων και καλή διασκέδαση.
   

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  Tags: ΕΔΕΣΣΑ
   
  • Τιμόθεος

   Επίσης, η όμορφη και βραβευμένη Δημόσια Βιβλιοθήκη. Κορυφαίος προορισμός για όλη την οικογένεια για μια όμορφη και δημιουργική ημέρα.

     1
  • loukia

   Η παναγία Σουμελά... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ... Ο μητροπολίτης παντελεήμων σώφρων, κ.τ.λ. να προσέξει πολύ πιο καλύτερα την μονή, κ.τ.λ. από κάποια μικροπροβλήματα...

    

  που να μεινετε - ΕΔΕΣΣΑ

  • Εμπειρία στην πιο σαγηνευτική γωνιά

   Το Hotel Spa Nymfes είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν μια σαγηνευτική γωνιά της χώρας μας, τον μοναδικό τόπο των Λουτρών Πόζαρ και να γνωρίσουν την ομορφιά, τη γαλήνη και τις πολύτιμες ιαματικές ιδιότητες των νερών.
    2384091570, 2384091571 Περισσότερα
  • Η αποθέωση της φύσης

   Εκεί που ο πολιτισμός παραχωρεί τη θέση του στα πλατάνια της φύσης και των αιώνων βρίσκεται κτισμένος ο "ΝΟΣΤΟΣ". Η παραδοσιακή εικόνα, η ώχρα των τούβλων και τα ξύλινα παραθυρόφυλλα ενσωματώνουν αρμονικά το κτίριο στη φύση.
    2384091510 Περισσότερα

  τι να κανετε - ΕΔΕΣΣΑ