Η πλατεία Ωρολογίου

  Διαβάστηκε από 21984 αναγνώστες

  Ονομάζεται και πλατεία Ρακτιβάν από τον γνωστό πολιτικό Κωνσταντίνο Ρακτιβάν που είχε καταγωγή από την Βέροια. Φωτογραφήστε το εντυπωσιακό παλαιό δικαστικό μέγαρο στην πλατεία Ωρολογίου και παρατηρείστε τα χαρακτηριστικά της άριστης αρχιτεκτονικής και της όψης Εβραϊκού Παλατιού. Για την ιστορία, εδώ στεγαζόταν το δικαστήριο της πόλης μέχρι πριν από λίγα χρόνια που μεταφέρθηκε στις σύγχρονες εγκαταστάσεις. Αν συνεχίσετε προς τα πάνω, θα δείτε και την περίφημη και διακεκριμένη δημοτική βιβλιοθήκη που, στο παρελθόν, έχει χρηματοδοτηθεί από το Bill & Melinda Gates Foundation με 1 εκατομμύριο δολάρια.

   

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

  Tags: ΕΔΕΣΣΑ
   
  • Τιμόθεος

   Επίσης, η όμορφη και βραβευμένη Δημόσια Βιβλιοθήκη. Κορυφαίος προορισμός για όλη την οικογένεια για μια όμορφη και δημιουργική ημέρα.

     1
  • loukia

   Η παναγία Σουμελά... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ... Ο μητροπολίτης παντελεήμων σώφρων, κ.τ.λ. να προσέξει πολύ πιο καλύτερα την μονή, κ.τ.λ. από κάποια μικροπροβλήματα...

    

  που να μεινετε - ΕΔΕΣΣΑ

  • Εμπειρία στην πιο σαγηνευτική γωνιά

   Το Hotel Spa Nymfes είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να επισκεφθούν μια σαγηνευτική γωνιά της χώρας μας, τον μοναδικό τόπο των Λουτρών Πόζαρ και να γνωρίσουν την ομορφιά, τη γαλήνη και τις πολύτιμες ιαματικές ιδιότητες των νερών.
    2384091570, 2384091571 Περισσότερα
  • Η αποθέωση της φύσης

   Εκεί που ο πολιτισμός παραχωρεί τη θέση του στα πλατάνια της φύσης και των αιώνων βρίσκεται κτισμένος ο "ΝΟΣΤΟΣ". Η παραδοσιακή εικόνα, η ώχρα των τούβλων και τα ξύλινα παραθυρόφυλλα ενσωματώνουν αρμονικά το κτίριο στη φύση.
    2384091510 Περισσότερα

  τι να κανετε - ΕΔΕΣΣΑ