Top Tips Αεριoκίνησης 2023 (Lpg – Cng)
Top Tips Αεριoκίνησης 2023 (Lpg – Cng)
  • Top Tips Αεριoκίνησης 2023 (Lpg – Cng)
  • Top Tips Αεριoκίνησης 2023 (Lpg – Cng)

Top Tips Αεριoκίνησης 2023 (Lpg – Cng)

57047 Επισκέψεις στο άρθρο

Το υγραέριο κίνησης και το φυσικό αέριο παραμένουν τα πιο οικονομικά καύσιμα, ακόμα και τώρα που οι τιμές έχουν πιάσει «κορυφή». Αν δεν έχετε πάρει ακόμα την απόφαση να μετατρέψετε το αυτοκίνητό σας και έχετε απορίες, στο παρακάτω αφιέρωμα θα βρείτε όλες τις απαντήσεις που ψάχνετε.

coral gas
MASTER DIRECT

Η κρίση στις τιμές των καυσίμων καλά κρατεί και οι περισσότεροι είμαστε αναγκασμένοι να περιορίσουμε με κάθε τρόπο τα πάγια έξοδα, ώστε να αυξηθεί το διαθέσιμο budget για τις καθημερινές μετακινήσεις με το αυτοκίνητο. Παράλληλα στο πλαίσιο αυτό αναζητούνται διαρκώς λύσεις για την μείωση αυτών των εξόδων, με την πιο δοκιμασμένη, αυτή τη στιγμή, λύσει να παραμένει η «στροφή» στην υγραεριοκίνηση.

Τα χρήματα που ξοδεύει κάθε οδηγός για βενζίνες αντιστοιχούν σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ποσό τόσο σε ετήσια βάση, όσο και μηνιαίως, γεγονός που μεγεθύνει ακόμη περισσότερο την αξία της εγκατάστασης ενός συστήματος υγραεριοκίνησης, στο αυτοκίνητό μας. Κι αυτό γιατί με τη βενζίνη να κοστίζει αυτή τη στιγμή περίπου 1,90 ευρώ ανά λίτρο και το υγραέριο να έχει μέση τιμή πώλησης τα 1 ευρώ ανά λίτρο, η διαφορά είναι τεράστια και αποδεικνύεται τέτοια και στην τσέπη μας.

Μετατρέποντας λοιπόν τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, σε διπλού καυσίμου με LPG θα καταλάβετε από τον πρώτο κιόλας μήνα την διαφορά στην τσέπη σας αφού τα έξοδα καυσίμων μειώνονται σε κάτι παραπάνω από το 50%.



Το πιο σημαντικό όμως αν κάνετε αυτή την επιλογή είναι να βρείτε το κατάλληλο σύστημα (LPG kit) και έναν καλό εγκαταστάτη (τα τελευταία χρόνια έχουν φύγει από την αγορά οι «αλεξιπτωτιστές» και έχουν μείνει μόνον οι καλοί επαγγελματίες της αγοράς της Υγραεριοκίνησης). Δεν κάνουν όλα τα συστήματα για όλα τα αυτοκίνητα. κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται από τους ειδικούς στο χώρο και τη μεγάλη εμπειρία τους. Θα πρέπει να ελεγχθεί λεπτομερώς το ποιο σύστημα ταιριάζει ακριβώς στο δικό σας μοντέλο αυτοκινήτου.

Παράλληλα μία εξαιρετική λύση οικονομίας είναι και το φυσικό αέριο. Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το CNG πατώντας εδώ!

Για να κάνουμε την ...ζωή σας λίγο πιο εύκολη, παρακάτω σας παρουσιάζουμε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το LPG, την εγκατάσταση των συστημάτων, αλλά και την πολύ σημαντική συντήρησή τους.

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)