Η SERVICE GAS GK AUTOCAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Kit χρησιμοποιεί κιτ υγραερίου μεγαλυτέρων εταιριών στον χώρο της υγραεριοκίνησης.

Η SERVICE GAS GK AUTOCAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Kit χρησιμοποιεί κιτ υγραερίου μεγαλυτέρων εταιριών στον χώρο της υγραεριοκίνησης.

Ο καλύτερος στην εγκατάσταση και μετατροπή υγραεριοκίνησης

11869 Επισκέψεις στο άρθρο

H SERVICE GAS GK AUTOCAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ είναι ένα εγκεκριμένο συνεργείο μετατροπών υγραεριοκίνησης, με έμπειρους τεχνικούς και εγκαταστάτες. Οδηγήστε παντού οικολογικά!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. (EUROPE GAS)
AUTOFLASH GAS

Η SERVICE GAS GK AUTOCAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο της υγραεριοκίνησης και της αεριοκίνησης από το 2009, έχοντας συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των κλάδων αυτών.

Το πλήρες εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας , σας περιμένει σε ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο περιβάλλον, παρέχοντάς σας τεχνογνωσία, φιλικό περιβάλλον, εγγυημένο αποτέλεσμα και άψογη εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές.

Ειδικεύεται στις εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης και στις εγκαταστάσεις αεριοκίνησης σε αυτοκίνητα και είναι εγκεκριμένη εταιρεία μετατροπών υγραεριοκίνησης και αεριοκίνησης.

Χρησιμοποιούν μόνο πιστοποιημένα συστήματα υγραεριοκίνησης (κιτ υγραεριοκίνησης) και αεριοκίνησης (κιτ αεριοκίνησης) που έχουν εγγυημένη, εξαιρετική απόδοση και υψηλή αξιοπιστία.

Κοινοποίησέ το »


Δείτε γιατί είναι πολύ σημαντικός ο ετήσιος καλοκαιρινός έλεγχος

Τα συστήματα υγραερίου που χρησιμοποιεί η εταιρεία είναι αξιόπιστα, υψηλής απόδοσης και σαφώς δοκιμασμένα σε παρά πολλά αυτοκίνητα. Με αυτόν τον τρόπο η SERVICE GAS GK AUTOCAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και την αναγνώριση στο χώρο της υγραεριοκίνησης στη χώρα μας. Δίνει μεγάλη έμφαση στην άμεση και όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση σε όσους την επισκέπτονται, παρέχοντας στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή συμβουλή και ανάλυση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του υγραερίου.


H SERVICE GAS GK AUTOCAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ είναι ένα εγκεκριμένο συνεργείο μετατροπών υγραεριοκίνησης, με έμπειρους τεχνικούς και εγκαταστάτες


Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας θα βρείτε:

  • Kit υγραερίου μεγαλυτέρων εταιριών στον χώρο της υγραεριοκίνησης όπως BRC, LOVATO, LANDI, EMMEGAS, OMVL, AEB, ZANARDI, ROMANO, ZAVOLI.
  • Τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στην καλύτερη τιμή. Εγγύηση 3 ετών για την καλή λειτουργία του συστήματος και των εξαρτημάτων εγκατάστασης.
  • Ειδικές τιμές σε ιδιώτες ή επαγγελματίες οδηγούς και εταιρίες για τη μετατροπή περισσότερων του ενός αυτοκινήτων.
  • Ίδια τιμή για οποιαδήποτε δεξαμενή υγραερίου επιλέξετε.
  • Αναλυτική ενημέρωση στο χώρο σας από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας.
  • Όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά καταλληλότητας για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας ελέγχου από το ΚΤΕΟ.
  • Απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες σας, όσον αφορά στην επιλογή συστήματος εγκατάστασης, αλλά και τον τρόπο αποπληρωμής του (έως 48 δόσεις).

Δείτε γιατί και πως θα αλλάξετε την δεξαμενή του LPG μετά το πέρας της δεκαετίας από την ημέρα της εγκατάστασης.

Επιπλέον παρέχεται δύο χρόνια εγγύηση ανταλλακτικών και εργασιών, η οποία είναι επεκτάσιμη στα πέντε έτη κατόπιν ειδικής συμφωνίας, ενώ επιπρόσθετα προσωπικό της SERVICE GAS GK AUTOCAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, αναλαμβάνει να περάσει το όχημά σας από τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ), ενώ φροντίζει και την αλλαγή της άδειας στο Υπουργείο Μεταφορών, χωρίς επιπλέον κόστος, μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

SERVICE GAS GK AUTOCAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Λεωφ. Αθηνών 169, Χαϊδάρι
Υπεύθυνος : ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)