Η SERVICE GAS GK AUTOCAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Kit χρησιμοποιεί κιτ υγραερίου μεγαλυτέρων εταιριών στον χώρο της υγραεριοκίνησης.

Η SERVICE GAS GK AUTOCAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Kit χρησιμοποιεί κιτ υγραερίου μεγαλυτέρων εταιριών στον χώρο της υγραεριοκίνησης.

Ο καλύτερος στην εγκατάσταση και μετατροπή υγραεριοκίνησης

7028 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/10/2021

H SERVICE GAS GK AUTOCAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ είναι ένα εγκεκριμένο συνεργείο μετατροπών υγραεριοκίνησης, με έμπειρους τεχνικούς και εγκαταστάτες. Οδηγήστε παντού οικολογικά!

Η SERVICE GAS GK AUTOCAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο της υγραεριοκίνησης και της αεριοκίνησης από το 2009, έχοντας συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των κλάδων αυτών.

Το πλήρες εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό της εταιρίας , σας περιμένει σε ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο περιβάλλον, παρέχοντάς σας τεχνογνωσία, φιλικό περιβάλλον, εγγυημένο αποτέλεσμα και άψογη εξυπηρέτηση σε προσιτές τιμές.

Ειδικεύεται στις εγκαταστάσεις υγραεριοκίνησης και στις εγκαταστάσεις αεριοκίνησης σε αυτοκίνητα και είναι εγκεκριμένη εταιρεία μετατροπών υγραεριοκίνησης και αεριοκίνησης.

Χρησιμοποιούν μόνο πιστοποιημένα συστήματα υγραεριοκίνησης (κιτ υγραεριοκίνησης) και αεριοκίνησης (κιτ αεριοκίνησης) που έχουν εγγυημένη, εξαιρετική απόδοση και υψηλή αξιοπιστία.

Κοινοποίησέ το »


Δείτε γιατί είναι πολύ σημαντικός ο ετήσιος καλοκαιρινός έλεγχος

Τα συστήματα υγραερίου που χρησιμοποιεί η εταιρεία είναι αξιόπιστα, υψηλής απόδοσης και σαφώς δοκιμασμένα σε παρά πολλά αυτοκίνητα. Με αυτόν τον τρόπο η SERVICE GAS GK AUTOCAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της και την αναγνώριση στο χώρο της υγραεριοκίνησης στη χώρα μας. Δίνει μεγάλη έμφαση στην άμεση και όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση σε όσους την επισκέπτονται, παρέχοντας στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή συμβουλή και ανάλυση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων του υγραερίου.


H SERVICE GAS GK AUTOCAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ είναι ένα εγκεκριμένο συνεργείο μετατροπών υγραεριοκίνησης, με έμπειρους τεχνικούς και εγκαταστάτες


Στις εγκαταστάσεις της εταιρίας θα βρείτε:

 • Kit υγραερίου μεγαλυτέρων εταιριών στον χώρο της υγραεριοκίνησης όπως BRC, LOVATO, LANDI, EMMEGAS, OMVL, AEB, ZANARDI, ROMANO, ZAVOLI.
 • Τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στην καλύτερη τιμή. Εγγύηση 3 ετών για την καλή λειτουργία του συστήματος και των εξαρτημάτων εγκατάστασης.
 • Ειδικές τιμές σε ιδιώτες ή επαγγελματίες οδηγούς και εταιρίες για τη μετατροπή περισσότερων του ενός αυτοκινήτων.
 • Ίδια τιμή για οποιαδήποτε δεξαμενή υγραερίου επιλέξετε.
 • Αναλυτική ενημέρωση στο χώρο σας από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας.
 • Όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πιστοποιητικά καταλληλότητας για τη διεκπεραίωση της διαδικασίας ελέγχου από το ΚΤΕΟ.
 • Απόλυτη προσαρμογή στις ανάγκες σας, όσον αφορά στην επιλογή συστήματος εγκατάστασης, αλλά και τον τρόπο αποπληρωμής του (έως 48 δόσεις).

Δείτε γιατί και πως θα αλλάξετε την δεξαμενή του LPG μετά το πέρας της δεκαετίας από την ημέρα της εγκατάστασης.

Επιπλέον παρέχεται δύο χρόνια εγγύηση ανταλλακτικών και εργασιών, η οποία είναι επεκτάσιμη στα πέντε έτη κατόπιν ειδικής συμφωνίας, ενώ επιπρόσθετα προσωπικό της SERVICE GAS GK AUTOCAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, αναλαμβάνει να περάσει το όχημά σας από τεχνικό έλεγχο (ΚΤΕΟ), ενώ φροντίζει και την αλλαγή της άδειας στο Υπουργείο Μεταφορών, χωρίς επιπλέον κόστος, μέσα σε λίγες μόνο μέρες.

SERVICE GAS GK AUTOCAR - ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Λεωφ. Αθηνών 169, Χαϊδάρι
Υπεύθυνος : ΚΟΝΤΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

 • ΨΑΧΤΗΡΙ

  Top εμπορίες και χιλιάδες επιλογές για ότι ψάχνεις. Όλα με τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές. Μόνο στη μηχανή αναζήτησης του Auto Τρίτη. Μπες, δες, βρες, με 1 κλίκ εδώ.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Geartech Engineering

  Η μακροχρόνια εμπειρία της Gear Tech Engineering στο χώρο της βελτίωσης (Honda, Mazda, Subaru, Toyota, κλπ.) τους έχει καθιερώσει σαν μια από τις κορυφαίες επιλογές για την αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας.
   2103410108 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • LPG HELLAS

  Η LPG HELLAS, δημιούργησε το πρώτο BRC POINT Υγραεριοκίνησης στην Ελλάδα, ένα σύγχρονο νόμιμο και πιστοποιημένο συνεργείο τοποθέτησης κιτ αερίων καυσίμων (υγραερίου και φυσικού αερίου), εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • CAR GROUP KALOGRITSAS

  Από το 2011 παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες αεριοκίνησης. Είτε θέλετε να κινείστε με LPG, είτε με CNG, η Car Group Kalogritsas εισάγει, τοποθετεί και συντηρεί αξιόπιστα συστήματα αεριοκίνησης. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό εγγυάται την άριστη εξυπηρέτησή σας.
   2106618344 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Pedis Car Service

  Η Pedis Car Service βρίσκεται στον χώρο επισκευής αυτοκινήτου από το 1991, παρέχοντας υπηρεσίες για όλα τα οχήματα παλαιού και νέου τύπου. Πραγματοποιούν άριστη εγκατάσταση συστημάτων LPG, γρήγορα και οικονομικά και χρησιμοποιούν το σύστημα υγραεροκίνησης lovato.
   2102834350 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GM GAS

  Η LANDI RENZO είναι ή Νο1 εταιρεία υγραεριοκίνησης με τις περισσότερες εργοστασιακές συνεργασίες σε οχήματα πρώτης εγκατάστασης. Ενημερώσου για την τοποθέτηση γνήσιου συστήματος αεριοκίνησης LANDI RENZO σε έναν από τους συνεργάτες της GM GAS σε όλη την Ελλάδα!
   2310 387222 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ QUICK SERVICE - ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

  Το συνεργέιο είναι Υγραεριοκίνηση Quick Service του κ. Βαλαβάνη Μάριου είναι εξειδικευμένο γενικό συνεργείο υγραεριοκίνησης και εδρεύει στα ¶νω Πατήσια. Κύρια δραστηριοτητά του είναι η τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή υγραερίου, επιβατικών οχημάτων.
   2102111358 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GK AUTO GAS

  Η GK AUTO GAS δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο της υγραεριοκίνησης και της αεριοκίνησης από το 2009, έχοντας συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των κλάδων αυτών.
   2105813424 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • LOVATO

  Μπες τώρα στο νέο site της Lovato Hellas και μέσα από 5 απλά βήματα πάρε ολοκληρωμένη προσφορά για το αυτοκίνητό σου! Βρες το μοντέλο του αυτοκινήτου σου και δες ποιό σύστημα σου προτείνουμε και πόσο κοστίζει, πόσα θα εξοικονομείς με ένα σύστημα Lovato και πόσο εύκολα μπορείς να το αποκτήσεις! Ξεκίνα ΕΔΏ!
   2130378905 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Στην GAS SERVICE Ξαγοράρης είναι ειδικοί στην εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων αεριοκίνησης (LPG/CNG). Χρησιμοποιούν τα αξιόπιστα συστήματα της εταιρίας Zavoli, με την εγγύηση της GAS Θεοδώρου.
   21099382344 - 6946834543 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ECOΚΙΝΗΣΗ

  Η πρωτοπόρα παρουσία της εταιρείας ECOΚΙΝΗΣΗ στο χώρο του υγραερίου εδω και πολλά χρόνια έχει προσφέρει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να είναι βέβαιο πως θα αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της το εγγυάται.
   2109734811 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΤΑΘΗΣ Σ&Ν

  Η εταιρία ΣΤΑΘΗΣ Σ&Ν διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό καθώς και έμπειρο προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί ειδικά για μετατροπές σε υγραεριοκίνηση και κίνηση με φυσικό αέριο, όλων των μοντέλων κάθε μάρκας αυτοκινήτου. Επιπρόσθετα είναι πιστοποιημένο συνεργείο εγκατάστασης εξοπλισμού φυσικού αερίου σε οχήματα, από την TUV AUSTRIA HELLAS.
   23940 25605 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • KONCars

  KONCars προσφέρει Value for money Service επισκευής ή αποκατάστασης. Επιπλέον έχει εξειδίκευση στην τοποθέτηση υγραερίου και συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο διακεκριμένες εταιρείες στο χώρο του LPG, όπως η LOVATO.
   2114035966 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ