Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
LPG: Έχεις τον απόλυτο έλεγχο; Έχεις κέρδος και το κεφάλι σου ήσυχο!

LPG: Έχεις τον απόλυτο έλεγχο; Έχεις κέρδος και το κεφάλι σου ήσυχο!

LPG: Έχεις τον απόλυτο έλεγχο; Έχεις κέρδος και το κεφάλι σου ήσυχο!

18162 Επισκέψεις στο άρθρο

-Το νοθευμένο LPG βλαβερό για την «τσέπη» μας και τον κινητήρα
-Εγγυάται ποιότητα και ποσότητα η Coral Gas με μοριακό ιχνηθέτη
-Διασφάλιση σε όλα τα στάδια με κινητές μονάδες ελέγχου
-Ο μοριακός ιχνηθέτης «όπλο» στη μάχη για την ανάσχεση του λαθρεμπορίου

MASTER DIRECT

Το νοθευμένο LPG βλαβερό για την «τσέπη» μας και τον κινητήρα

Στη ζωή μας επιδιώκουμε να έχουμε τον έλεγχο ώστε τα πράγματα να εξελίσσονται όπως τα σκεφτόμαστε ή τα προγραμματίζουμε. Το ίδιο συμβαίνει και με τις μετακινήσεις μας. Με το υγραέριο κίνησης ως καύσιμο του αυτοκινήτου μας εξασφαλίζουμε οικονομία. Αλλά πραγματικό κέρδος έχουμε όταν το καύσιμο αυτό είναι υψηλής ποιότητας, διαφορετικά ζημιωνόμαστε ποικιλοτρόπως.

Φαινόμενο όχι και τόσο σπάνιο, αφού το λαθρεμπόριο καλά κρατεί και στο υγραέριο, ζημιώνοντας διπλά την τσέπη μας, είτε λόγω νοθείας του καυσίμου είτε λόγω ελλιπούς ποσότητας σε σχέση με την αναγραφόμενη στην ένδειξη της αντλίας.

Το υγραέριο είναι καύσιμο προϊόν που προέρχεται από τη χημική ένωση βουτανίου και προπανίου. Το κατάλληλο μείγμα για χρήση στα ΙΧ είναι το υγραέριο με περιεκτικότητα 70-30% βουτάνιο/προπάνιο. Αντίστοιχα, υπάρχει και το βιομηχανικό υγραέριο με πολύ χαμηλότερη αναλογία προπανίου. Επίσης, συνήθως περιέχει υδρογονάνθρακες ακατάλληλους για την σωστή λειτουργία κινητήρα του αυτοκινήτου. Σημαντική διαφορά υπάρχει και στον ΕΦΚ μεταξύ των δύο μειγμάτων. Το βιομηχανικό μείγμα έχει σχεδόν πέντε φορές μικρότερο από τον αντίστοιχο του κίνησης, καθιστώντας το σημαντικά φθηνότερο.

Συμπεραίνεται ότι το βιομηχανικό υγραέριο δεν είναι κατάλληλο μείγμα για τη χρήση στα ΙΧ και επηρεάζει την απόδοση του κινητήρα. Έτσι, και απόδοση δεν υπάρχει και μεγαλύτερη κατανάλωση γίνεται.

Επιπλέον, όταν καταναλώνεται συστηματικά νοθευμένο LPG,το οποίο σημειωτέον συνήθως περιέχει υδρογονάνθρακες ακατάλληλους για την σωστή λειτουργία κινητήρα, μπορεί να προκληθούν βλάβες και στο όχημα, αφού οι «αρρυθμίες» λόγω κακής και ατελούς καύσης, καταπονούν τον κινητήρα και το σύστημα τροφοδοσίας, ενώ μπορεί να επηρεάσουν και τη λειτουργία του εγκεφάλου.

Χρησιμοποιώντας, λοιπόν, νοθευμένο σε ποιότητα υγραέριο, και περισσότερα ξοδεύουμε λόγω της μεγαλύτερης κατανάλωσης και κινδυνεύουμε με δαπανηρές και ανεπανόρθωτες βλάβες σε πολλά μηχανικά μέρη του οχήματος.

Όταν έχουμε εφοδιαστεί με νοθευμένο καύσιμο θα διαπιστώσουμε ότι το αυτοκίνητό μας έχει μειωμένες επιδόσεις και περιορισμένη αυτονομία. Όμως αυτό ούτε αποδεικνύει ούτε εξασφαλίζει κάτι.
 

Εγγυάται ποιότητα και ποσότητα η Coral Gas με μοριακό ιχνηθέτη

Η μόνη εξασφάλιση απέναντι σε όλα τα παραπάνω είναι ο συστηματικός ανεφοδιασμός του αυτοκινήτου μας με υψηλής ποιότητας υγραέριο κίνησης που μόνο αξιόπιστα σήματα στο χώρο του υγραερίου μπορούν να διασφαλίσουν.

Η Coral Gas έχει κάνει σημαντικά και πρωτοποριακά βήματα στον τομέα της ποιότητας του καυσίμου, εφαρμόζοντας το καινοτόμο στην Ευρώπη σύστημα μοριακής ιχνηθέτησης υγραερίου. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ποσοτικού και ποιοτικού ελέγχου, που διασφαλίζει την αυθεντικότητα του καυσίμου, σε όλα τα στάδια της διανομής, από την εταιρεία ως την αντλία του πρατηρίου.
Ο ιχνηθέτης τοποθετείται στο υγραέριο σε ελάχιστη ποσότητα. Δεν αλλοιώνεται και δεν αφαιρείται, ενώ μπορεί να ελεγχθεί επιτόπου η περιεκτικότητά του εντός του μείγματος υγραερίου με εξειδικευμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, δίνοντας ανά πάσα στιγμή, πληροφορίες για το εάν το καύσιμο έχει νοθευτεί και σε ποιο βαθμό.

Ειδικότερα, ο μοριακός ιχνηθέτης λειτουργεί ως εξής:

-Εισάγεται στο υγραέριο σε απειροελάχιστη ποσότητα.

-Μέσω εξειδικευμένου ηλεκτρονικού εξοπλισμού, μετρείται το ποσοστό του ανιχνεύοντας τυχόν μεταβολές και δίνοντας τη δυνατότητα για ταυτοποίηση του καυσίμου με εξαιρετικά μεγάλη ακρίβεια.

-Χρησιμοποιείται χωρίς να μεταβάλει καμία από τις φυσικές ή χημικές ιδιότητες του υγραερίου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Διασφάλιση σε όλα τα στάδια με κινητές μονάδες ελέγχου

Επιπλέον, οι κινητές μονάδες ελέγχου της Coral Gas ελέγχουν τις προδιαγραφές του υγραερίου κίνησης, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη σύσταση του αερίου μείγματος που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα μας για περισσότερα χιλιόμετρα.

Παράλληλα, η Coral Gas διασφαλίζει και την ποσότητα μέσω των περιοδικών ελέγχων, με τη χρήση πιστοποιημένου μετρητή όγκου, με τον οποίο είναι εξοπλισμένες οι κινητές μονάδες ελέγχου της. Πρόκειται για πιστοποιημένο σύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα, που μετράει με ακρίβεια την ποσότητα (σε λίτρα) που παρέχει ο διανομέας υγραερίου κίνησης πιστοποιώντας τη σωστή λειτουργία του στα πρατήρια.

Έτσι, χρησιμοποιώντας το υγραέριο κίνησης της Coral Gas, εξασφαλίζουμε:

-μέγιστη οικονομία

-κορυφαία απόδοση

-μεγαλύτερη προστασία κινητήρα

Ο μοριακός ιχνηθέτης «όπλο» στη μάχη για την ανάσχεση του λαθρεμπορίου

Η πρωτοποριακή μέθοδος της Coral Gas αποτελεί ταυτόχρονα και το πολυτιμότερο «όπλο» στη μάχη για την ανάσχεση του λαθρεμπορίου, καθώς αποκλείει κάθε πιθανότητα νοθείας σε οποιοδήποτε στάδιο της διαδικασίας διακίνησης του LPG, από την εταιρεία έως την αντλία του πρατηρίου. Όφελος, για τον καταναλωτή, αλλά και την οικονομία, και σοβαρό χτύπημα στη λαθρεμπορία. 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)