ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ

Κάποια αυτοκίνητα είναι σταθερές αξίες στην αγορά μεταχειρισμένου και εξασφαλίζουν την προτίμηση των αγοραστών και επομένως την εύκολη μεταπώληση. Ας τα δούμε. Δημοφιλή μεταχειρισμένα
Δημοφιλή μεταχειρισμένα
Κάποια αυτοκίνητα είναι σταθερές αξίες στην αγορά μεταχειρισμένου και εξασφαλίζουν την προτίμηση των αγοραστών και επομένως την εύκολη μεταπώληση. Ας τα δούμε.

εμποροι - Η Auto Marin διαθέτει 3 σημεία πωλήσεων με 700 επιλογές σε μεταχειρισμένα, ενώ προσφέρει με την αγορά του οχήματος και 3 έτη δωρεάν service. Μπορείτε να αγοράσετε το αυτοκίνητο σας στην Auto Marin διαλέγοντας από 700 μεταχειρισμένα από όλες τις μάρκες και τα μοντέλα της ελληνικής αγοράς και με δωρεάν 3 χρόνια service.
700 επιλογές μεταχειρισμένων από την Auto Marin
Η Auto Marin διαθέτει 3 σημεία πωλήσεων με 700 επιλογές σε μεταχειρισμένα, ενώ προσφέρει με την αγορά του οχήματος και 3 έτη δωρεάν service.

εμποροι - Η νέα τάση στην αγορά αυτοκινήτου ακούει στη λέξη Diesel, ακόμα και στα μεταχειρισμένα. Βλέπετε η διαφορά τιμής στην τιμή ενός βενζινοκίνητου και ενός diesel δεν είναι τόσο μεγάλη κι έτσι η επιλογή του δεύτερου αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ας δούμε μερικές εξαιρετικές επιλογές μικρομεσαίων μοντέλων. Η νέα τάση στην αγορά αυτοκινήτου ακούει στη λέξη Diesel, ακόμα και στα μεταχειρισμένα.
Diesel μεταχειρισμένα best seller στη μικρομεσαία κατηγορία
Η νέα τάση στην αγορά αυτοκινήτου ακούει στη λέξη Diesel, ακόμα και στα μεταχειρισμένα. Βλέπετε η διαφορά τιμής στην τιμή ενός βενζινοκίνητου και ενός diesel δεν είναι τόσο μεγάλη κι έτσι η επιλογή του δεύτερου αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ας δούμε μερικές εξαιρετικές επιλογές μικρομεσαίων μοντέλων.

εμποροι - Η αγορά μεταχειρισμένου είναι πλέον πιο συμφέρουσα από ποτέ, αφού η προσφορά είναι μεγάλη με αποτέλεσμα τις τιμές-ευκαιρίες. Τα μικρά και τα  μικρομεσαία έχουν την μερίδα του λέοντος στην αγορά των μεταχειρισμένων και σας παρουσιάζουμε τα εφτά πιο καλοπουλημένα από αυτά, με τη σειρά προτίμησης του κοινού για το 2014 αρχίζοντας από το δημοφιλέστερο… 7 δημοφιλή μεταχειρισμένα 8ετίας.
7 δημοφιλή μεταχειρισμένα 8ετίας
Η αγορά μεταχειρισμένου είναι πλέον πιο συμφέρουσα από ποτέ, αφού η προσφορά είναι μεγάλη με αποτέλεσμα τις τιμές-ευκαιρίες. Τα μικρά και τα μικρομεσαία έχουν την μερίδα του λέοντος στην αγορά των μεταχειρισμένων και σας παρουσιάζουμε τα εφτά πιο καλοπουλημένα από αυτά, με τη σειρά προτίμησης του κοινού για το 2014 αρχίζοντας από το δημοφιλέστερο…

ford focus, εμποροι - Χωρίς να απαρνείται τις «οικογενειακές υποχρεώσεις», το μικρομεσαίο της Ford δεν κρύβει ότι το φόρτε του ήταν και παραμένει η ευχάριστη οδική συμπεριφορά. Ο 1,6 κινητήρας ξεδιπλώνει γραμμικά τους 115 ίππους δείχνοντας το καλύτερο πρόσωπό του μεταξύ των 2.500-4.000 σ.α.λ.
Δοκιμή Ford Focus 1,6 115 PS
Χωρίς να απαρνείται τις «οικογενειακές υποχρεώσεις», το μικρομεσαίο της Ford δεν κρύβει ότι το φόρτε του ήταν και παραμένει η ευχάριστη οδική συμπεριφορά.

opel corsa, εμποροι - Το Opel Corsa φανερώνει υψηλά νούμερα πωλήσεων, γεγονός που το κρατά ψηλά και στις πωλήσεις των μεταχειρισμένων. Δείτε παρακάτω τη δοκιμή του πετρελαιοκίνητου μοντέλου της προηγούμενης γενιάς. Στην πράξη, ο κινητήρας του Corsa 1,3 DTE έχει ένα χαρακτηριστικό κροτάλισμα όταν λειτουργεί στις χαμηλές στροφές, αλλά προσφέρει πλούσια ροπή.
Δοκιμή: Opel Corsa 1,3 DTE 95 PS diesel
Το Opel Corsa φανερώνει υψηλά νούμερα πωλήσεων, γεγονός που το κρατά ψηλά και στις πωλήσεις των μεταχειρισμένων. Δείτε παρακάτω τη δοκιμή του πετρελαιοκίνητου μοντέλου της προηγούμενης γενιάς.

εμποροι - Η αγορά μεταχειρισμένου είναι στα high της, αφού αρκετοί είναι οι αγοραστές αυτοκινήτου, που στρέφονται σε αυτή την λύση. Με δεδομένη και την μεγάλη προσφορά, τα μεταχειρισμένα πουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια. Ποια είναι όμως τα Best Sellers μοντέλα στις πωλήσεις μεταχειρισμένων; Ποια είναι όμως τα Best Sellers μοντέλα στις πωλήσεις μεταχειρισμένων;
Τα Best Sellers μεταχειρισμένα!
Η αγορά μεταχειρισμένου είναι στα high της, αφού αρκετοί είναι οι αγοραστές αυτοκινήτου, που στρέφονται σε αυτή την λύση. Με δεδομένη και την μεγάλη προσφορά, τα μεταχειρισμένα πουλάνε σαν ζεστά ψωμάκια. Ποια είναι όμως τα Best Sellers μοντέλα στις πωλήσεις μεταχειρισμένων;

mercedes, εμποροι - Η απόκτηση της Mercedes E300 BlueTEC Hybrid μπορεί να είναι επένδυση, αφού ο ιδιοκτήτης θα αποκτήσει προηγμένη τεχνολογία, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και χαμηλά έξοδα μετακίνησης. Premium & Eco
Mercedes E300 BlueTEC Hybrid
Η απόκτηση της Mercedes E300 BlueTEC Hybrid μπορεί να είναι επένδυση, αφού ο ιδιοκτήτης θα αποκτήσει προηγμένη τεχνολογία, κορυφαία ποιότητα κατασκευής και χαμηλά έξοδα μετακίνησης.

εμποροι - Τα τρία μικρά SEAT Ibiza, Skoda Fabia και VW Polo είναι «παιδιά» του ίδιου ομίλου και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον στην αγορά μεταχειρισμένου. 3 μεταχειρισμένα με τα ίδια μηχανικά μέρη
3 μεταχειρισμένα με τα ίδια μηχανικά μέρη
Τα τρία μικρά SEAT Ibiza, Skoda Fabia και VW Polo είναι «παιδιά» του ίδιου ομίλου και παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον στην αγορά μεταχειρισμένου.

εμποροι - Τέσσερα από τα πιο καλοπουλημένα μικρομεσαία, παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όσους ψάχνουν κάτι προσιτό και αξιόλογο από δεύτερο χέρι. Tα πιο καλοπουλημένα μικρομεσαία, παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.
Value επιλογές
Τέσσερα από τα πιο καλοπουλημένα μικρομεσαία, παραμένουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για όσους ψάχνουν κάτι προσιτό και αξιόλογο από δεύτερο χέρι.

skoda fabia, εμποροι - Πρόκειται για μία συμφέρουσα λύση για όσους θέλουν ένα μικρό, ασφαλές και πρακτικό αυτοκίνητο, με καλή οδική συμπεριφορά και αντοχή στη χρήση. ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ Skoda Fabia 1,4
ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ Skoda Fabia 1,4
Πρόκειται για μία συμφέρουσα λύση για όσους θέλουν ένα μικρό, ασφαλές και πρακτικό αυτοκίνητο, με καλή οδική συμπεριφορά και αντοχή στη χρήση.

εμποροι - Στην 20ετή πορεία της αγοράς αυτοκινήτου από το 1993 μέχρι και σήμερα, υπάρχουν μοντέλα που διατηρούν ψηλά τις πωλήσεις τους και αναδεικνύονται αυτά οι Πρωταθλητές της 20ετίας. Ας δούμε αναλυτικά ποιά είναι αυτά… Αέναοι πρωταθλητές!
Αέναοι πρωταθλητές!
Στην 20ετή πορεία της αγοράς αυτοκινήτου από το 1993 μέχρι και σήμερα, υπάρχουν μοντέλα που διατηρούν ψηλά τις πωλήσεις τους και αναδεικνύονται αυτά οι Πρωταθλητές της 20ετίας. Ας δούμε αναλυτικά ποιά είναι αυτά…

εμποροι - Η αγορά μεταχειρισμένου είναι πλέον πιο συμφέρουσα από ποτέ, αφού η προσφορά είναι μεγάλη με αποτέλεσμα τις τιμές-ευκαιρίες. Τα μικρά και τα μικρομεσαία έχουν την μερίδα του λέοντος στην αγορά των μεταχειρισμένων και σας παρουσιάζουμε τα εφτά από τα πιο καλοπουλημένα από αυτά. Τα μικρά και συμφέροντα
Τα μικρά και συμφέροντα
Η αγορά μεταχειρισμένου είναι πλέον πιο συμφέρουσα από ποτέ, αφού η προσφορά είναι μεγάλη με αποτέλεσμα τις τιμές-ευκαιρίες. Τα μικρά και τα μικρομεσαία έχουν την μερίδα του λέοντος στην αγορά των μεταχειρισμένων και σας παρουσιάζουμε τα εφτά από τα πιο καλοπουλημένα από αυτά.

volvo, εμποροι - Το μεσαίο μοντέλο της Volvo διατηρεί όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων της σουηδικής φίρμας αποτελώντας μια αρκετά καλή πρόταση αγοράς. Προσιτή πολυτέλεια
Προσιτή πολυτέλεια
Το μεσαίο μοντέλο της Volvo διατηρεί όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων της σουηδικής φίρμας αποτελώντας μια αρκετά καλή πρόταση αγοράς.

volkswagen, εμποροι - Με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και προσεγμένη ασφάλεια, παρά την ηλικία του, το VW Polo αναδεικνύεται σε μία από τις πιο σταθερές αξίες στην αγορά μικρού μεταχειρισμένου.  VW Polo 1,4
Σταθερή αξία
Με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και προσεγμένη ασφάλεια, παρά την ηλικία του, το VW Polo αναδεικνύεται σε μία από τις πιο σταθερές αξίες στην αγορά μικρού μεταχειρισμένου.

περισσότερα νέα & άρθρα »