Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
10.000χλμ. σε 100 ώρες: Αποστολή εξετελέσθη για το Jeep Club Hellas!
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

10.000χλμ. σε 100 ώρες: Αποστολή εξετελέσθη για το Jeep Club Hellas!

2.013 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2022)

Τα τέσσερα Jeep και τα δώδεκα μέλη της αποστολής κατάφεραν να ολοκληρώσουν με απόλυτη επιτυχία το μαραθώνιο -χωρίς στάση- οδήγησης από το Νοτιότερο Άκρο της Ηπειρωτικής Ευρώπης (Ακρωτήριο Ταίναρο) στο Βορειότερο Άκρο (Βόρειο Ακρωτήριο).

Από τη Μάνη στη Νορβηγία σε 100 ώρες!

Σε μια απόλυτη δοκιμασία για την αντοχή των αυτοκινήτων, αλλά και τον ανθρώπων, τα μοντέλα της Jeep και τα μέλη της αποστολής Go Atlas! του Jeep Club Hellas βγήκαν νικητές.

Ολοκληρώνοντας το στόχο τους να ενώσουν το Νοτιότερο Άκρο της Ηπειρωτικής Ευρώπης, το επιβλητικό Ακρωτήριο Ταίναρο στην Πελοπόννησο, με το εμβληματικό Βορειότερο Άκρο που μπορεί να φτάσει αυτοκίνητο, το Βόρειο Ακρωτήριο (Nord Kapp) στη Νορβηγία, κάλυψαν non-stop 10.000χλμ!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Απόλυτα επιτυχής η απόστολή

Ταξιδεύοντας τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας, τα 12 μέλη της αποστολής ολοκλήρωσαν τη μαραθώνια προσπάθεια τους σε μόλις 110 ώρες, εκ των οποίων οι 103 και 15 λεπτά ήταν καθαρός χρόνος οδήγησης, ενώ οι υπόλοιπες 6 ώρες και 45 λεπτά αφορούσαν στάσεις για τον ανεφοδιασμό των οχημάτων, διέλευση συνόρων και το πέρασμα με καράβι από την Εσθονία στη Φιλανδία. Μπορεί οριακά να ξεπεράστηκε ο αρχικός δύσκολος στόχος ολοκλήρωσης σε 100 ώρες, όμως η αποστολή είχε απόλυτη επιτυχία ως προς τον πρωταρχικό της ρόλο που ήταν ή Ένωση των Λαών και των Πολιτισμών, αλλά και η προώθηση του ελληνικού τουρισμού στις 14 ευρωπαϊκές πόλεις απ’ όπου πέρασε το κομβόι των τεσσάρων Jeep. 

Απέδειξαν την αντοχή τους τα αυτοκίνητα της Jeep

Σε μια εξαιρετικά επίπονη διαδρομή, τα μοντέλα της Jeep απέδειξαν την αντοχή τους σε απόλυτες προκλήσεις, όπως και οι φίλοι της Jeep που τιμούν στο μέγιστο βαθμό τη φιλοσοφία της μάρκας “Go anywhere, Do anything”. Η αποστολή που τέλεσε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης, έγινε εφικτή και χάρη στην υποστήριξη της Inter Cars, του ξενοδοχείου Blue Dolphin, των ελαστικών Maxxis, της κλινικής «Άγιος Λουκάς» και του Ιδιωτικού Πολυιατρείου Μαστού Breast Clinic.

Δοκιμασία για λίγους!
- Έφτασαν στο Βόρειο Ακρωτήριο (Nord Kapp) της Νορβηγίας από τη Μάνη
- Χρειάστηκε να διανύσουν 10.000 χλμ σε 110 ώρες!
- Απέδειξαν την αντοχή τους τα αυτοκίνητα της Jeep
Μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να καταφέρνει κάτι αντίστοιχο; Mε τι αυτοκίνητο θα το επιχειρούσες;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ας δούμε τι καίει κάθε τύπος αυτοκινήτου: