Το νούμερο 23 σημαίνει ότι η παραγωγή του εντυπωσιακού μοντέλου θα περιοριστεί σε μόλις 23 μονάδες.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νούμερο 23 σημαίνει ότι η παραγωγή του εντυπωσιακού μοντέλου θα περιοριστεί σε μόλις 23 μονάδες.

Επίσημα το Roding Roadster 23

(29/2/2012)

Μετά το σκίτσο που είχε διαρρεύσει πρόσφατα σχετικά με το Roding Roadster, επίσημα πλέον η εταιρεία παρουσίασε το Roding Roadster 23 λίγο πριν το ντεμπούτο του στη Γενεύη.

Το νούμερο 23 σημαίνει ότι η παραγωγή του εντυπωσιακού μοντέλου θα περιοριστεί σε μόλις 23 μονάδες. Όσο για την κατασκευή του, είναι φτιαγμένο από σασί τύπου CFRP (Carbon Fiber Reinforced Plastic) και το υπόλοιπο αμάξωμα αποτελείται από ελαφρύ αλλά πολύ ανθεκτικό πολυεστέρα. Επίσης, η οροφή, που μπορεί να αφαιρεθεί, είναι κατασκευασμένη και αυτή από CFRP.

Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα δερμάτινο σαλόνι με δύο bucket της Recaro.

Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα δερμάτινο σαλόνι με δύο bucket της Recaro.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Το βάρος του εντυπωσιακού μοντέλου είναι μόλις 950 κιλά, ενώ μηχανικά εφοδιάζεται με έναν 6κύλινδρο κινητήρα της BMW που αποδίδει 320 ίππους και 450 Nm ροπή. Το μοτέρ του συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με την κίνηση να μεταδίδεται στον πίσω άξονα με μια… ενδιάμεση στάση από ένα μπλοκέ διαφορικού που περιορίζει την ολίσθηση. Η διαδικασία των 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 3,9 δλ. και η μέση κατανάλωσή του περιορίζεται στα 8,2 λτ./100 χλμ.

Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα δερμάτινο σαλόνι με δύο bucket της Recaro και με ζώνες 4ων σημείων. Επίσης, το σύστημα πολυμέσων αποτελείται από μια οθόνη αφής 6,1 ιντσών της Alpine με πολλαπλές δυνατότητες. Η τιμή του είναι προς το παρόν ακόμα άγνωστη, ενώ ο χρωματισμός του θα είναι μοναδικός.
AUTOFIT PASXA
4green