Oι στόχοι που τέθηκαν αφορούν την εξοικονόμηση 2 δις δολαρίων (περίπου 1,53 δις ευρώ) ετησίως.

Oι στόχοι που τέθηκαν αφορούν την εξοικονόμηση 2 δις δολαρίων (περίπου 1,53 δις ευρώ) ετησίως.

Προχωρά ο γάμος GM-PSA

3.039 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2012)

Ο όμιλος GM, με τις Peugeot-Citroen, ανακοίνωσαν ορισμένες σημαντικές εξελίξεις γύρω από το πλάνο συνεργασίας τους, που δείχνει να καταλήγει σε... σύμφωνο συμβίωσης πλήρους δέσμευσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι στόχοι που τέθηκαν αφορούν την εξοικονόμηση 2 δις δολαρίων (περίπου 1,53 δις ευρώ) από τις συνέργιες των δύο ομίλων, GM και PSA. Το νούμερο αυτό αφορά σε ετήσια βάση και αναμένεται να επιτευχθεί μέσα στην επόμενη πενταετία. 
Βασικό πυλώνα αυτής της στρατηγικής αποτελεί η από κοινού εξέλιξη τεσσάρων νέων πλατφόρμων, για μελλοντικά μοντέλα. Πιο συγκεκριμένα θα εξελιχθεί ένα πάτωμα για compact πολυμορφικά των Opel/Vauxhall και μικρά Crossover των Peugeot/Citroen, ένα πάτωμα για μίνι πολυμορφικά των Opel/Vauxhall και Citroen, ένα πάτωμα για την επόμενη γενιά μοντέλων πόλης των ανωτέρω εταιριών, καθώς και ένα ακόμα για μεσαία μοντέλα. Σύμφωνα με τα πλάνα, τα πρώτα αυτοκίνητα που θα βασίζονται σε αυτά αναμένεται να βγουν από τις γραμμές παραγωγής το 2016. 
Παράλληλα, ανακοινώθηκαν πλάνα που προβλέπουν μία συνεργατική προσπάθεια στους κύκλους εργασιών προμηθειών, ώστε να επιτευχθούν συνέργειες προμηθευτών, προς όφελος όλων. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
fiat