Το εσωτερικό έχει εξαιρετική 
ποιότητα κατασκευής και φινίρισμα, ενώ διακρίνεται για τον άσπρο – μπλε φωτισμό των οργάνων.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό έχει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και φινίρισμα, ενώ διακρίνεται για τον άσπρο – μπλε φωτισμό των οργάνων.

Εσωτερικό: Ποιοτικό, με υβριδικές ενδείξεις

32.142 Επισκέψεις στο άρθρο (18/2/2013)

Οικολογικά αναβαθμισμένη είναι και η εμφάνιση του εσωτερικού. Ο οδηγός έχει μπροστά του το όργανο του συστήματος Eco Drive Support, που έχει αντικαταστήσει το στροφόμετρο, το μπλε λεβιέ του κιβωτίου ταχυτήτων τεχνολογίας e-CVT, αλλά και τη μοναδική γραμματοσειρά στα όργανα του πίνακα, ενώ τόσο στο trip computer, όσο και στο σύστημα infotainment δίνονται πληροφορίες για την ενεργειακή ροή του υβριδικού συστήματος. Κατά τα λοιπά, το εσωτερικό παραμένει εξαιρετικά ποιοτικό με κορυφαίο φινίρισμα και συναρμογή υλικών.


Το ηλεκτρονικό κιβώτιο e-CVT έχει βελτιωμένη λειτουργία από πριν.

Το ηλεκτρονικό κιβώτιο e-CVT έχει βελτιωμένη λειτουργία από πριν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Εργονομικά, όλα λειτουργούν όπως πρέπει και μόνο η ορατότητα προς τα πίσω (λόγω του στενού παρμπρίζ) και η κάθετη τοποθέτηση της κεντρικής κονσόλας (που αντανακλάει περίεργα το φως) αφήνουν κάποια περιθώρια αμφιβολίας. Το πιο σημαντικό στοιχείο του εσωτερικού είναι ότι οι χωρητικότητες του δε διαφοροποιούνται καθόλου σε σχέση με τις απλές εκδόσεις του μοντέλου, χάρη στη νέα συστοιχία μπαταριών. Αυτή είναι μικρότερη σε όγκο, ελαφρύτερη σε βάρος και τοποθετημένη εξΆ ολοκλήρου κάτω από τη βάση του πίσω καθίσματος. Αυτό βέβαια, δεν αλλάζει το γεγονός ότι, οι χώροι βρίσκονται στο μέσο όρο της κατηγορίας.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
citroen