5 αγαπημένες προτάσεις για... ερωτευμένους και όχι μόνο.

Σε ένα δρόμο με στροφές, η οδήγηση της μικρότερης Alfa Romeo MiTo είναι απολαυστική.

To 500αράκι... μεγάλωσε, έγινε 500L και διατήρησε όλο το ελκυστικό πακέτο, που το κάνει να ξεχωρίζει.

Η εμφάνιση του νέου Clio είναι εντυπωσιακή, ενώ οι μεγάλες διαστάσεις του σε κάνουν να το μπερδεύεις με μοντέλο της επόμενης κατηγορίας.

Το Mini κατάφερε με έναν τρόπο θαυμαστό, να επανεκκινήσει το χρόνο, από τις ημέρες δόξας του θρυλικού προγόνου του.

H... επιτομή της ευελιξίας στην πόλη είναι το Smart Fortwo.

Έρωτας με την πρώτη ματιά

23.750 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/2/2013

Η εμπορική επιτυχία τους, λέει ένα μέρος της αλήθειας. Το υπόλοιπο, το ανακαλύπτεις στο δρόμο, χαμογελώντας κάθε φορά που ένα τέτοιο αυτοκίνητο περνάει από δίπλα σου.

 
Η απάντηση στο αν μπορείς να ερωτευτείς κεραυνοβόλα ένα σύγχρονο αυτοκίνητο, μπορεί να δοθεί από τους ιδιοκτήτες αυτών των πέντε, πολύ ιδιαίτερων καθημερινών "συντρόφων". Οι οποίοι μπορούν να πιστοποιήσουν όλα όσα έχουν γραφτεί, κατά καιρούς, για το τι είναι το αυτοκίνητο, πέρα από την "ξερή" διατύπωση "ενός μέσου μεταφοράς".

Το αυτοκίνητο είναι συναίσθημα, είναι αγάπη, είναι έκφραση και ελευθερία, είναι ο πιο προσωπικός (ενίοτε περισσότερο και από το σπίτι σου) χώρος που έχεις, εκτός από ένα μέσο μετακίνησης. Γι αυτό και το "δέσιμο" με τον ιδιοκτήτη του, δεν περιορίζεται σε μια στείρα ανάγνωση των τεχνικών χαρακτηριστικών, που έχουν κι αυτά τη σημασία τους, αλλά όχι στον... έρωτα. Πάρτε παραδείγματα:   

Το Smart Fortwo ήρθε στα τέλη της δεκαετίας του 1990, για να δημιουργήσει μια κλάση από μόνο του. Το απόλυτο hit, για την πόλη. 

Το Mini, δεν επαναπαύτηκε στις δάφνες της ιστορίας του. Αντιθέτως, κατάφερε με έναν τρόπο θαυμαστό, να επανεκκινήσει το χρόνο, από τις ημέρες δόξας του θρυλικού προγόνου του. Η MiTo, συγκεντρώνει όλα τα hot χαρακτηριστικά μιας ποθητής Alfa Romeo, από το design, μέχρι την οδηγική ευχαρίστηση, σε ένα αμάξωμα κομμένο και ραμμένο για τις καθημερινές μετακινήσεις.

Το Renault Clio 4ης γενιάς είναι εδώ με περίσσια αυτοπεποίθηση για να κατακτήσει την πιο δημοφιλή κατηγορία όχι μόνο της ελληνικής αγοράς αλλά και της ευρωπαϊκής. Πιο όμορφο, πιο εξελιγμένο και πιο ελκυστικό από ποτέ άλλοτε, στην 22χρονη ιστορία του. 

Και το 500L, αποτελεί την απάντηση στο ερώτημα: "τι μπορεί να κάνει ένα 5θυρο αυτοκίνητο 1 όγκου που μεταφέρει τη λάμψη του μοδάτου Fiat 500 στην κατηγορία των compact MPV"; Απλώς, «όλα»!

Σύγχρονα, αλλά και ρετρό. Όμορφα, αλλά και πρακτικά. Αν δεχθούμε ότι υπάρχει έρωτας στην αυτοκίνηση, μαζί με αυτά τα 5 αυτοκίνητα, θα τον ζήσεις!