Το πάντρεμα των αυτοκινήτων με το ίντερνετ διευκολύνει ολοένα και περισσότερο τη ζωή των επιβατών.

Το πάντρεμα των αυτοκινήτων με το ίντερνετ διευκολύνει ολοένα και περισσότερο τη ζωή των επιβατών.

Mercedes: Εξελίξεις στο σύστημα COMAND

3.130 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2013)

Πληροφορίες για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο, ιντερνετικό ραδιόφωνο, ανάγνωση ειδήσεων(!) και αυτόματη κλήση για βοήθεια, σε περίπτωση ατυχήματος, είναι μερικά από τα νέα «κόλπα» της Mercedes.

Χάρη σε μία αναβάθμιση, το ολοκληρωμένο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας της Mercedes αποκτά ακόμα περισσότερες δυνατότητες ή βελτιώνει τις υπάρχουσες. Μία από τις αλλαγές στο COMAND είναι το Live Traffic, για το οποίο η γερμανική εταιρία συνεργάζεται με την TomTom και τη Deutsche Telekom. Χάρη σε αυτό, ο οδηγός θα μπορεί να ενημερώνεται ακόμα πιο γρήγορα για πιθανό μποτιλιάρισμα ή αυξημένη κίνηση στη διαδρομή του, έτσι ώστε να επιλέξει κάποια άλλη για να φτάσει στον τελικό του προορισμό. 
Παράλληλα, χάρη στην online σύνδεση του συστήματος, οι επιβάτες θα μπορούν πέρα από τους παραδοσιακούς σταθμούς στο ραδιόφωνο να ακούν και ιντερνετικά κανάλια. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η νέα εφαρμογή Newsreading, με την οποία ο οδηγός επιλέγει να ακούσει τις ειδήσεις που τον ενδιαφέρουν, την ώρα που θέλει. Εάν τώρα βρίσκεται εκτός πόλης, η εφαρμογή Hotelfinder αναλαμβάνει να του κλείσει ξενοδοχείο και να τον οδηγήσει σε αυτό. Τέλος, σε περίπτωση ατυχήματος, το όχημα αναλαμβάνει, μέσω του κινητού τηλεφώνου του οδηγού, να καλέσει αυτόματα σε βοήθεια. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda