• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η οικονομία που προκύπτει από τη χρήση φυσικού αερίου είναι εκπληκτική. 4,4 κιλά/100 χλμ ή πιο απλά 4,3 ευρώ ­­ κάθε 100 χλμ!

Κτίρια, σιντριβάνια, όλα διαθέτουν τέχνη.

Από την Πάτρα επιβιβαστήκαμε στο Superfast I, με προορισμό το Μπάρι.

Σε αυτό το χάρτη απεικονίζονται η διαδρομή που ακολουθήσαμε προς τη Μεγάλη Ελλάδα.

Η χρήση οχημάτων που κινούνται από φυσικό αέριο αυξάνεται συνεχώς. Στην Αθήνα όλο και περισσότερα οχήματα τόσο ιδιωτικής όσο και δημόσιας χρήσης χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο κίνησης, το Fisikon.

Οδοιπορικό στην Ιταλία: 2.300 χλμ με 100 ευρώ!

38.911 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 2/2/2014

Έχοντας στα χέρια μας ένα VW Passat Ecofuel κάναμε ένα οδοιπορικό στη Νότια Ιταλία, στις περιοχές της Μεγάλης Ελλάδας. Η οικονομία που προκύπτει από τη χρήση φυσικού αερίου είναι εκπληκτική. 4,4 κιλά/100 χλμ ή πιο απλά 4,3 ευρώ ­­ κάθε 100 χλμ!

 
Είναι μερικά ταξίδια που κάνουμε στην ζωή μας τα οποία είναι εμπειρίες ζωής. Ένα από αυτά τα ταξίδια μου λοιπόν, το οποίο θα μείνει χαραγμένο στο σκληρό δίσκο του εγκεφάλου μου, είναι αυτό που πραγματοποιήθηκε στη Νότια Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στις περιοχές της «Magna Grecia», της Μεγάλης Ελλάδος, που βρίσκεται στο νότιο κομμάτι της Ιταλίας και ήταν η επικράτεια των αρχαίων Ελληνικών αποκιών.

Πέρα από την ιστορική σημασία του ταξιδιού, ένας ακόμα λόγος που το χαρήκαμε αυτό το ταξίδι ήταν λόγω του αυτοκινήτου που είχαμε στα χέρια μας. VW Passat 1,4 Ecofuel με 150 ίππους, το οποίο κινείται με φυσικό αέριο. Ένα εναλλακτικό καύσιμο που προσφέρει αυξημένη οικονομία κίνησης και εξαιρετικά μεγάλη αυτονομία, μιας και με γεμάτες τις δεξαμένες φυσικού αερίου και βενζίνης η αυτονομία ανέρχεται στα 800 χλμ. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή όμως.