Η SEAT προσφέρει εκπτώσεις σε συγκεκριμένα μοντέλα της γκάμας της, καθώς επίσης και προγράμματα χρηματοδότησης, κλασσικές ή balloon, με ανταγωνιστικό επιτόκιο.

SEAT: Με χρηματοδότηση χαμηλού επιτοκίου

2.162.192 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Η SEAT αυτή την περίοδο προσφέρει τρεις διαφορετικές χρηματοδοτικές επιλογές, μία κλασσικής χρηματοδότησης 5 ετών με επιτόκιο 6,9% και προκαταβολή από 20%, αλλά και δύο τύπου balloon. Τα χρηματοδοτικά προγράμματα αυτού του τύπου αποτελούνται από μικρές ισόποσες δόσεις και μία τελευταία μεγάλη, η οποία αποκαλείται balloon, το ύψος της οποίας καθορίζεται ανάλογα της προκαταβολής και των μηνιαίων δόσεων που έχετε ορίσει.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα SEAT «Auto Credit», διαθέτει χαμηλό ονομαστικό επιτόκιο 3,7%, με προκαταβολή από 20% και συνολική διάρκεια της χρηματοδότησης 48 μήνες, κατά τη διάρκεια της οποίας σας παρέχεται προστασία αποπληρωμής δανείου, αλλά και ασφάλεια οχήματος από την Allianz.

Το νεότερο πρόγραμμα SEAT 4 U διαθέτει επίσης επιτόκιο ύψους 3,7% και διάρκεια 4 ετών, ωστόσο έχει υψηλότερη προκαταβολή από 30% και παρέχει service για 4 χρόνια, oδική βοήθεια επίσης για 4 χρόνια, επέκταση εγγύησης στα  4 χρόνια (ή 80.000 χλμ.) και 6 μήνες ασφάλιση.

SARAKAKIS HONDA LEASING