4 φωτογραφίες »

Smaltolin

2.154.995 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Η εταιρεία  Smaltolin A.E.Β.Ε. ιδρύθηκε το 1985 από τον Νικόλαο Καλλίνη o οποίος ήταν Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος έως το Δεκέμβριο του 2016. Η εταιρία σήμερα διοικείται από τα παιδιά του, τον Μάρκο, τη Μιρέλλα και τον Κωνσταντίνο ως επικεφαλή.
Το 1992 από ΕΠΕ άλλαξε η νοµική της σύσταση σε ΑΕ. Το 2002 µεταφέρθηκε στις εγκαταστάσεις που βρίσκεται σήµερα στο Κορωπί Αττικής σε έκταση 24000 τ.µ. και παραγωγικό και αποθηκευτικό χώρο 2500 τ.µ.

Η εταιρία κατέχει ένα µεγάλο µερίδιο της αγοράς στον τοµέα των βιοµηχανικών και ναυτιλιακών χρωµάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η κύρια δράση της εντοπίζεται στο χώρο της βιοµηχανίας µε χρώµατα ειδικών προδιαγραφών µακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας µεταλλικών και τσιµεντένιων κατασκευών.

Εξειδικευμένα Κατοχυρωμένα Προϊόντα       

Παράγει και διαθέτει από το 1985 χρώματα για ειδικές εφαρμογές στην Ναυτιλία και τη Βιομηχανία. Χρώματα με τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και όλες τις κατάλληλες προδιαγραφές που εξασφαλίζουν την ποιότητα στην εφαρμογή τους και την ασφάλεια που απαιτείται για τη χρήση τους. Η εμπειρία και η  τεχνογνωσία της εγγυώνται για ένα επαγγελματικό και ασφαλές αποτέλεσμα στις εφαρμογές σας.

Στην εταιρία θα βρείτε χρώματα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων τα οποία διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την ασφαλή εφαρμογή τους καθώς και τις τεχνικές προδιαγραφές για την σωστή προετοιμασία των επιφανειών πρίν την εφαρμογή τους.

Εξοπλισμός επιθεώρησης χρώματος Elcometer

Εναι η πρώτη εταιρία όπου από το 1995 είναι ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ της ELCOMETER, παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, την κατασκευή και την προμήθεια του εξοπλισμού επιθεώρησης στη βιομηχανία επιχρισμάτων μπορεί να σας καλύψει σε τεχνικό επίπεδο με ειδικά σχεδιασμένα προϊόντα για τις απαιτήσεις ελέγχου του χρώματος όπου και αν βρίσκονται.

Στόκοι από την Personal

Στην Smaltolin A.E.Β.Ε θα βρείτε και τους σιδηρόστοκους Personal, οι οποίοι εφαρμόζουν τόσο στον τομέα της επισκευαστικής βαφής των αυτοκίνητων, όσο και στην ναυτιλία .

Οι τύποι των στόκων είναι οι εξής:

  • P250- Σιδηρόστοκος  γενικής χρήσεως
  • P251- πολυεστέρας με ίνες υάλου για μεγάλα γεμίσματα  
  • P256- Σιδηρόστοκος για γαλβάνιζε επιφάνεια με πολύ καλή πρόσφυση
  • P260-Σιδηρόστοκοςfine λευκός για ψιλοστοκαρίσματα. 
  • P210- πολυεστερικός στόκος πιστολιού ταχυστέγνωτος 

Όλοι οι ανωτέρω τύποι έχουν αναπτυχθεί ώστε να έχουν, γρήγορο στέγνωμα (πολυμερισμό), πολύ καλό τρίψιμο (που ενδιαφέρει άμεσα τον βαφέα), υψηλή αντοχή και μεγάλη πρόσφυση.  
 

Website – Smaltolin: https://smaltolin.com/products/chromata-gia-vafes-aytokiniton
Facebook:  https://www.facebook.com/smaltolin

 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

ford
SEAT